• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Recenzije »

  KRSTAŠI – Nikad nemoj da odustaneš

  KRSTAŠI – Nikad nemoj da odustaneš

  KRSTAŠI – Nikad nemoj da odustaneš / (Self – released) 2014. / 1 Track Demo CD / punk, punk rock – SERBIA

  Kraljevački bend, Krstaši, sastavljen je od veterana tamošnje gradske scene. Imao sam prilike da ih upoznam na ovogodišnjem “BDFL”-u (2015.), gde su uspeli da dođu do polufinala. Tokom večeri njihovih nastupa pokazali su izraženu volju i entuzijazam da se predstave publici u što boljem svetlu, a takođe ih odlikuje velika želja za afirmacijom, što je vredno hvale.

  Krstaši - OmotKrstaši izvode varijantu sirovog punka kombinovanog sa punk rock elementima, izrazito starije škole. “Nikad nemoj da odustaneš”, song sa kojem su se predstavili na Demo festivalu, ujedno je, na neki način, i njihova “himna”. Krstaši sviraju na jednostavan način, ali su njihovi stavovi direktni i lako prihvatljivi, naravno, ukoliko ste na liniji poruka iza kojih stoje. Na repertoaru imaju i pesmu Balaševića / Ranog mraza – “Računajte na nas”, a i ovaj song, na neki način, definiše njihovu povezanost sa nekim prošlim vremenima i starijim načinom razmišljanja…

  Krstaši su koncertno aktivni i ne propuštaju da se pojave na skupovima i manifestacijama po Srbiji…

  www.facebook.com/bandkrstasi.kraljevo

  YouTube – Krstaši – Nikad ne smeš da odustaneš

  YouTube – Krstaši – Računajte na nas (Balašević / Rani mraz – cover)

  Želite recenziju? Oficijalna, demo, promo, live… (CD, DVD, LP, audio cassette…) izdanja (isključivo fizičke kopije – download izdanja ne recenziram), pošaljite na:
  Branimir Bane Lokner
  Bežanijska 33, 11080 Zemun, Srbija