• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Recenzije »

  ČVRGE – Svakidašnja žurka u mom gradu

  ČVRGE – Svakidašnja žurka u mom gradu

  ČVRGE – Svakidašnja žurka u mom gradu / Slušaj najglasnije, 2015. / CD Single / ska, rock, punk – SERBIA

  Čvrge su ekipa iz Požarevca, kontinuirano aktivna poslednjih nekoliko godina na srpskoj underground sceni. Njihov izraz se oslanja na postulate ska stila kojeg uzimaju kao osnovu, dodajući mu u izvođačkoj formi punk i rock elemente. Tekstovi su angažovano-zabavni, a sličan “tretman” u muzičkoj postavci imaju vokalna melodičnost i sviračka dimenzija.

  ČVRGE - CD single“Svakidašnja žurka u mom gradu” je, kako oni kažu, CD single, a možemo ga tretirati i kao EP na kojem se našlo 3 songa, koja predstavljaju svojevrsnu igru reči samog naslova – “Svakidašnja”, “Žurka”, “Moj grad”. Samo izdanje postoji u fizičkoj i download varijanti, materijal je snimljen novembra 2014-e, a pojavio se na “tržištu” pre par meseci. Sound grupe na interesantan način dodatno boje brass instrumenti – truba i trombon, a sama produkcija kroz priređena tri songa je omogućila “prostornost” emuzike i aranžmana. Promociju izdanja prati i video klip, urađen za psmu “Moj grad”.

  www.cvrge.com

  YouTube – Čvrge – Moj grad

  I vi želite recenziju – svoja oficijalna, demo, promo, live… (CD, DVD, LP, audio cassette…) izdanja (isključivo fizičke kopije), poštom slati na:
  Branimir Bane Lokner
  Bežanijska 33, 11080 Zemun, Srbija
  Download izdanja se ne recenziraju