• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  THE MEZCAL MOON – Mothertongue

  THE MEZCAL MOON – Mothertongue

  THE MEZCAL MOON – Mothertongue

  Glazbeni sastav The Mezcal Moon je 2013. godine, početkom studenog, nastupio na odličnom 5th Croatian Blues Challengeu u Puli (Rock Caffe, od 8. do 10.11.2013.) i “zapeo” za uho članovima žirija, ali i predstavniku Spone. Nepuna dva mjesca kasnije objavljen je njihov album prvijenac “Motherthongue”.

  The Mezcal Moon cover 2

  Album “Motherthongue” donosi dvanaest autorskih pjesama koje potpisuje gitarist i vokal benda Mauro Černjul i predstavlja njihovo viđenje bluesa, sa svim evolucijama i miješanjima s drugim stilovima glazbe koje je doživio tijekom nastanka. Istovremeno, “Motherthongue” je preslika njihovih duša i raznih stanja kroz koje prolaze kao tri pojedinca, ali i kao glazbeni kolektiv. Album je snimljen u svibnju i lipnju 2013. godine u “Sound Temple” studiju u Labinu, a producirao ga je Mauro Širol.

  Sastav The Mezcal Moon je nastao početkom 2011. godine kad su se Mauro Černjul – Mova (gitara, vokal), Željko Glavičić – Žik (bass) i Mauro Širol (bubanj), nakon godina poznanstva, odlučili na zajedničku blues avanturu. U početku su djelovali kao cover bend i uživali u zajedničkom muziciranju, da bi se s vremenom pojavila želja za autorskim radom koja je rezultirala heavy blues albumom “Mothertongue”.

  Istarski koncertni dio promocije albuma “Mothertongue”, labinskog heavy blues tria, The Mezcal Moon, dogodio se u subotu 18. siječnja 2015. godine u Klubu Rock Caffe u Puli, a dogodite će se i u subotu 1. veljače 2015. godine u klubu Rock Caffe u Labinu. Ulaz na oba koncerta je besplatan.

  Ponovimo, The Mezcal Moon su: Mauro Černjul Mova – gitara, vokal ; Željko Glavičić Žik – bass ; Mauro Širol – bubnjevi.

  Spona - Logo

  The Mezcal Moon – Mothertongue – 1. Brand New Blues ; 2. Right for The Money ; 3. Call My Name ; 4. Bad Day for Love ; 5. Funky Swan Song 6. Mothertongue ; 7. Just Livin’ ; 8. Devil John Doe ; 9. Man Without a Name ; 10. Cold Cold Heart ; 11. Mezcal Moonshine ; 12. White Trash Moan

  YouTube – The Mezcal Moon – Mezcal Moonshine