• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Recenzije »

  NASTROM – Cornerghosts

  NASTROM – Cornerghosts

  NASTROM – Cornerghosts / (PMK Records / Black Syrup Recordings) 2015. / EP CD / industrial, doom, experimental – SERBIA

  Nastrom je idejni projekat dugogodišnjeg undeground pregaoca Stevana Lenharta. Diskografska priča pokrenuta je 2013-e, objavljivanjem Demo izdanja, “Deepest Secret”, da bi bila nastavljena realizacijom istoimenog ostvarenja – “Nastrom”.

  Nastrom - Omot“Cornerghost” je upravo objavljeni EP, na kojem se našlo 5 numera, a pored fizičkog izdanja, takođe je dostupan putem downloada. Pomenuti, Stevan Lenhart, kompletan je instrumentalista, programer i vokalista materijala kojeg Nastrom isporučuje, a reč je o nekoj vrsti pristupa koji se oslanja na elemente dooma, industriala i experimental rocka. Ne treba zaobići ni darkwave, kao i kraut rock elemente, a sama muzika poseduje jednu povezujuću gotovo hipnotiziranu slušalačku dimenziju.

  Uticaji se prelamaju od 70- tih do 90-tih godina, gde jednostavna, ali vrlo lirična i ubedljiva produkcija, potvrđuje da nisu zaobiđeni ni standardi sadašnjeg trenutka. Vizuelni aspekt izdanja upotpunjuje Nastrom koncept i vrlo je pedantno i u isti mah “intrigrantno” postavljen. U svakom slučaju Nastrom muzika poseduje izražen analitički prefiks i predlažem da joj, naravno, ukoliko imate afiniteta prema ovakvoj formi – izađete u susret…

  www.nastrom.bandcamp.com / www.pmkrecords.com / www.facebook.com/NastromKrautdoom

  YouTube – Nastrom – Cornerghosts

  I vi želite recenziju – svoja oficijalna, demo, promo, live… (CD, DVD, LP, audio cassette…) izdanja (isključivo fizičke kopije), poštom slati na:
  Branimir Bane Lokner
  Bežanijska 33, 11080 Zemun, Srbija
  Download izdanja se ne recenziraju