• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Recenzije »

  HURLEUR – Cai!

  HURLEUR – Cai!

  HURLEUR – Cai! / (Self – released) 2014. / Demo CD / punk, metal, rock – SERBIA

  Na ovogodišnjem “BDFL”-u (2015.) imao sam prilike da se upoznam sa mlađanim momcima iz negotinskog sastava Hurleur, koji su svojim zapaženim nastupima na festivalu skrenuli pažnju publike, koja je imala prilike da ih čuje i vidi na stageu. Objavili su, takođe, Demo CD na kojem se našlo 8 songova, a pesme sa pomenutog ostvarenja takođe su i uživo promovisali.

  Hurleur - OmotDeluju u formaciji kvarteta, a njihov pristup predstavlja kombinaciju najviše punk, malo manje metal i još manje classic rock elemenata. Melodični su, ali i vrlo energični, što je naročito primetno kad svoje pesme interpretiraju u koncertnoj formi. Songovi su im ujednačeni, sličan, jednostavan aranžmanski i realizatorski pristup karakteriše kompletan materijal, a trominutna, pa i nešto kraća forma takođe ide uz kompletan stilski iskorak.

  Na repertoaru imaju i zanimljivu verziju songa subotičkog sastava Džukele – “Amerika” – i njihova verzija, mora se priznati, ima onaj mladalačko / buntovnički poticaj. Koliko sam uspeo da se informišem, Hurleur puno sviraju po Srbiji i ulažu maksimalno volje i želje da se za njih čuje u što širem “krugu”… To je u svakom slučaju za pohvalu…

  www.facebook.com/hurleursrbija

  YouTube – Hurleur – Amerika (Džukele cover)

  YouTube – Hurleur – Udri, lomi

  Želite recenziju? Oficijalna, demo, promo, live… (CD, DVD, LP, audio cassette…) izdanja (isključivo fizičke kopije – download izdanja ne recenziram), pošaljite na:
  Branimir Bane Lokner
  Bežanijska 33, 11080 Zemun, Srbija