• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Recenzije »

  VASKO ATANASOVSKI TRIO – Feel

  VASKO ATANASOVSKI TRIO – Feel

  VASKO ATANASOVSKI TRIO – Feel / (Celinka) 2013. / CD / Rock/jazz/fusion/crossover – SLOVENIA

  Saksofonista i flautista, Vasko Atanasovski, kontinuirano je godinama na sceni i njegova karijera bogata je uspešnim dešavanjima, korelacijama sa drugim muzičarima i realizacijama brojnih albuma, raznorodnih po svojoj stilskoj formi i izražajnoj koncepciji. Ali u svima njima, jasan je pečat ovog umetnika, čija izvođačko / autorska svestranost, nije toliko čest slučaj kako na slovenačkoj, tako i na drugim internacionalnim muzičkim scenama. Pored njega, trio još čine bubnjar Marjan Stanić, te gitarista i basista Dejan Lapanja.

  VASKO ATANASOVSKI TRIO..Fell...CDCover

  “Feel” je drugi po redu album realizovan pod nazivom Vasko Atanasovski Tria, na kojem se kroz 9 ponuđenih numera lako mogu uočiti sfere interesovanja samog Vaska i njegovih saradnika. Songovi predstavljaju kombinaciju vokalnih i instrumentalnih istupa, neke su više orijentisane ka rock formi, određene vokalne i sa vidljivim pop prizvukom, ali konstantna prisutnost fusion, jazz, pa i u nešto manjoj meri ethno elemenata, karakteriše priređen materijal u celini.

  Sasvim sigurno da će se potencijalni slušalac prema muzici tria odnositi prema sopstvenim afinitetima, nekima će draži biti instrumentalni opus, drugima ‘pak vokalna varijanta, ali bend je vešto uklopio izvođačko / aranžmansku matricu u skladnu celinu, koju upravo kao vrstu autohtonog autorskog izraza treba i posmatrati. Vasko je kompletan autor muzike, a ujedno je bio i producent priređenog materijala…

  Foto – Matjaž Vrečko (Vasko Atanasovski Trio)

  www.celinka.si / www.vaskoatanasovski.com

  YouTube: Vasko Atanasovski Trio – Hubljev ples

  Zainteresovani za recenzije – svoja oficijalna, demo, promo, live… (CD, DVD, LP, audio cassette…) izdanja (isključivo fizičke kopije), poštom slati na:
  Branimir Bane Lokner
  Bežanijska 33, 11080 Zemun, Srbija
  e-mail: lokbis@hotmail.com
  Download izdanja se ne recenziraju