• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  SAŠA 21 – VD-i1

  SAŠA 21 – VD-i1

  SAŠA 21 – VD-i1 / Vinyl Long Play, 2014. / Hrvatska

  Sale Veruda (ex KUD Idijoti) i njegov novi band, autorski rock trio, Saša 21, objavili su svoju prvu ploču! Naziv albuma je “VD-i1” i na njemu se nalazi 12 pjesama koje su štampane kao vinilno izdanje u nakladi od 521 primjerak. Saša 21 su nas sve oduševili svojim nastupom na prvom “Biggest little rock festivalu” 2014-te, a u četvrtak 15.01.2015. godine dolaze u zagrebački Klub Hard Place na solo koncert promovirati svoj premijerni nosač zvuka.

  Saša Veruda CD

  Izdavači albuma su Dirty Old Label i PDV (Prekomjerna Doza Vinila) te je LP objavljen u koprodukciji tih dviju etiketa. Iako su pjesme snimljene prije 10 godina u Muzičkom ateljeu “David” u Rijeci, rad na ploči se produžio, te je slijedom svih događanja, uspona, padova, odgađanja, obećavanja, ponovnog zakazivanja i perfekcionističkog dotjerivanja – odštapmani album konačno je 13.08.2014. stigao u Pulu. Mix je finiširan u (Porinom nagrađivanom) studiju “Partyzan” u Puli, mastering je odradio poznati Petar Dundov u svom “Neumatik” studiju u Zagrebu, a čuveni pulski fotograf i dizajner Igor Zirojević oblikovao je naslovnicu.

  U odnosu na postavu koja je snimila ploču (Sale Veruda gitara i glas ; Boris Kvaternik bass i glas ; Aljoša Monar bubnjevi, te gosti Papec usna harmonika u “Demo, demo” i Mićo iz Sakea gitara u “Preduga”), nakon nekoliko personalnih promjena bend danas nastupa u postavi – Sale Veruda gitara i glas ; Boris Kvaternik bass i glas ; Kolumbo bubnjevi.

  Hard Place - Logo

  LP se za sada može nabaviti na Saletovom štandu u Puli, a uskoro i u zagrebačkom Klubu Hard Place – (četvrtak – 15.01.2015.) – uz FREE UPAD!

  YouTube – Saša 21 – Gospodi pomiluj