• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  HARD PLACE, ZAGREB – 7. Rođendan najvećeg malog rock kluba u gradu

  HARD PLACE, ZAGREB – 7. Rođendan najvećeg malog rock kluba u gradu

  HARD PLACE, ZAGREB – 7. Rođendan najvećeg malog rock kluba u gradu

  Najveći mali rock klub grada Zagreba, Hard Place, u dva dana – 29.09.2017. (petak) i 30.09.2017. (subota) – obilježit će 7 godina uspješnog djelovanja. Hard Place je smješten u Ulici Hrvatske bratske zajednice 4 (Nacionalna sveučilišna knjižnica), Zagreb.

  29.09.2017. – petak – U petak, 29.09.2017. – počinje dvodnevno slavlje 7. rođendana rock kluba Hard Place! Za tu priliku propremljeno je specijalno iznenađenje i nastup ALL STARS HARD & HEAVY BAND-a! Uz free upad, sve posjetitelje očekuje puno dobre glazbe, poznatih glazbenika koji godinama posjećuju Hard Place i sviraju na njegovoj bini, popularne cijene cuge, a naravno da Doktor priprema svoj legendarni grah! U ALL STARS HARD & HEAVY BAND-u, sakupljenom specijalno za ovu priliku, izredat će se mnogobrojni gitaristi, pjevači, bubnjari i basisti koji često sviraju (a još češće piju) u rock klubu Hard Place. Repertoar u rasponu od AC/DC, ZZ Top, Whitesnake, Cult, preko SRV i Status Quo, do Motorhead i Iron Maiden. Ne smije se propustiti ova sjajna svirka o kojoj će se još dugo pričati i pogledati nevjerovatne kombinacije glazbenika koji po prvi puta sviraju zajedno. Uz sjajnu glazbu sa stage-a, do ranojutarnjih sati, zabavu će pružiti D.J. kluba. Pridružite se proslavi 7 . rođendana. Happy Birthday Hard Place!!! 

  30.09.2017. – subota – Hard Place slavi 7. rođendan i proslava će se nastaviti uz nastup legendarnog Stjepana Jimmy Stanića. Stjepan Jimmy Stanić na sceni je više od pola stoljeća, a ove godine napunio je 88 godina, što sve samo doprinosi njegovom statusu istinske legende hrvatske glazbene scene. No više od svega, legendom ga čine njegovi fenomenalni nastupi koji su na pola puta između vrhunskog jazz/blues i zabavnog koncerta i stand up komedije. Uz suprugu, Barbaru i njegov fenomenalni trio, Stjepan Jimmy Stanić će zabaviti sve sretnike koji uspiju ući u Hard Place na proslavu rođendana. Jimmya su često uspoređivali sa Frank Sinatrom ili Dean Martinom, koji su bili sjajni pjevači, ali i vrhunski komičari. Jimmy svoju publiku uvijek nasmije do suza (imali bi tu što šta današnji mladi stand up komičari za učiti), a u skečevima mu pomaže njegova Barbara, koja uz njega i pjeva evergreen pjesme – “Kukavica” i “Noćas ću draga tebi šaptat nježne riječi“. Jimmy će sve prisutne podsjetiti na svoj široki repertoar, od neizbježne “Moja kobila Suzi” ili “Dimnjačar“, preko legendarnih stranih hitova, “That’s Amore” ili “When The Saints Go Marching In“, pa do neizbježne šansone, “Prolazi sve“. Stjepan Jimmy Stanić je, definitivno, najveći zabavljač hrvatske glazbene scene i pravi showman koji suvereno vlada pozornicom i publikom. Ne smije se propustiti ova jedinstvena prilika za vidjeti i čuti dobitnika Porina za životno djelo – Stjepan Jimmy Stanića, Barbaru i prateći band. Ulaznice na vratima kluba po 40 kuna i 20 za članove kluba i studente. Nadamo se da će Jimmy i Barbara i razrezati slavljeničku tortu. Happy Birthday Hard Place!!!

  O radu kluba, o kvaliteti prograba, brigu vodi – Gordan Penava Pišta. Do sada, za sada i ubuduće, on to radi odlično.

  https://www.facebook.com/pg/klubhardplace / http://www.hardplace.hr

  YT – Stjepan Jimmy Stanić – prolazi sve (Zagreb 1965.)

  Yt – Stjepan Jimmy Stanić – Kaži zašto me ostavi

  YT – Stjepan Jimmy Stanić – Kukavica