• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Recenzije »

  SAN DEBELIH ŽENA – Dečije priče

  SAN DEBELIH ŽENA – Dečije priče

  SAN DEBELIH ŽENA – Dečije priče / (Self – released) 2014. / CD / Melodic pop/rock – SERBIA

  Kvartet iz Beograda, simpatičnog naziva – San debelih žena, “progurao se” više na lokalnoj / gradskoj sceni, uspehom na “Demo Mastersu” Beograda 202. Nedavno su i objavili debitanstsko albumsko ostvarenje naziva, “Dečije priče”, na kojem se našlo 13 songova, autorsko delo pevača i gitariste – Nikole Radojlovića.

  Momci izvode izuzetno melodičnu varijantu pop / rocka, a svoj pristup nazivaju još i satiric rock, jer su u centru priče tekstovi, koji postaju pamtljivi već na prvo slušanje / suočavanje. Pomenuti tekstovi, iako su u većoj meri mladalački naivni, bave se lokalnim i opštim aktuelnim temama koje se obrađuju na lepršav način.

  SAN DEBELIH ŽENA...CDCover

  U nekom svom stilu uspevaju da pogode cilj, i pretpostavljam da prevashodno više svojoj generaciji mogu biti zanimljivi i interesantni. Pesme su sa druge strane vrlo, vrlo slušljive i pamtljive, radijski prijemčive, bez obzira što momci često znaju da provuku poneku psovku, ili poruku koja i nije “milozvučna”.

  Debi izdanje je pred zainteresovanim auditorijumom, za sada izostaje adekvatni marketing, makar na internetu, ali mladost i polet su tu… sve je lako, vremena ima dovoljno…

  www.facebook.com/sandebelihzena

  Zainteresovani za recenzije – svoja oficijalna, demo, promo, live… (CD, DVD, LP, audio cassette…) izdanja (isključivo fizičke kopije), poštom slati na:
  Branimir Bane Lokner
  Bežanijska 33, 11080 Zemun, Srbija
  e-mail: lokbis@hotmail.com
  Download izdanja se ne recenziraju