• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Recenzije »

  RITAM NEREDA – To nisi ti

  RITAM NEREDA – To nisi ti

  RITAM NEREDA – To nisi ti / (Nered Source) 2015. / CD / punk, crossover – SERBIA

  Kontinuitet karijere novosadskog sastava Ritam nereda za svaki je respekt i pohvalu. Poslednjih nekoliko godina njihov film teče iz tkzv. drugog plana, ali koncertni nastupi grupe, kao i albumska ostvarenja, malo koga ostavljaju ravnodušnim.

  RITAM NEREDA..To nisi ti..CDCover“To nisi ti” realizovan je u CD formatu, u sostvenoj režiji sastava, kao i u download formi preko “Nocturne” webzina. Na izdanju se nalazi 10 songova, koji u dobroj meri “vraćaju” priču na, recimo, drugi i treći album benda, odnosno, na ranije faze karijere. Tvrdi metalizirani i hardcore sound “zamenjen” je “mekšim” više punkerski obojenim, a tekstualna forma oslonjena je na Bobanove unutarnje slike, priče, suočavanja, borbe…

  Bend i dalje zvuči ubedljivo i kompaktno, a ne treba izostaviti i samu melodičnost ovde čutih songova koji, takođe, u dobroj meri asociraju na ranije radove grupe. Album je sniman i produciran u “Road” studiju, pod dirigentskom palicom Dragana Alimpijevića – Pika, dok je za omot albuma bio zadužen Leo Fon Punkerstein.

  Nema sumnje da će nekolicina pesama postati koncertnim adutima grupe na budućim nastupima, što se pre svih odnosi na songove – “Divan dan” i “Zauvek”, za koju je urađen spot. Ritam nereda na svoj način “preispituju” vlastitu prošlost, suočavajući se sa izazovima neizvesne budućnosti.

  www.ritamnereda.com / www.facebook.com/RitamNereda

  YouTube – Ritam nereda – Zauvek

  Želite recenziju? Oficijalna, demo, promo, live… (CD, DVD, LP, audio cassette…) izdanja (isključivo fizičke kopije – download izdanja ne recenziram), pošaljite na:
  Branimir Bane Lokner
  Bežanijska 33, 11080 Zemun, Srbija