• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Recenzije »

  POGREŠNA ODLUKA – Bez glasa

  POGREŠNA ODLUKA – Bez glasa

  POGREŠNA ODLUKA – Bez glasa / (Self – released) 2015. / Demo CD / instrumental rock, instrumental metal – SERBIA

  Kvartet iz Topole – Pogrešna odluka, bend je koji gaji i kreira svoje viđenje instrumentalnog, gitarski orijentisanog rocka. Postoje od 2007-e godine, a ove sezone sam imao priliku bolje da ih upoznam preko koncerata na 3. “BDFL-u”. Jedan su od sastava koji je došao do finala, gde su bili i pobednici po glasovima publike. Puno nastupaju “uživo” i može se reći da su formiran akt koji jasno distribuira svoje sviračko i autorsko viđenje priče.

  POGRESNA ODLUKA..CDCoverNa njihovom Demo CD-u, “Bez glasa”, našlo se 13 numera / tema urađenih u maniru, rekao bih, kombinacije instrumental rocka i instrumental metala. Odlikuju ih uigrana i uvežbana svirka koju prate koloritna aranžmanska rešenja, u određenoj meri složena, ali nikako dosadna ili komplikovana. Materijal im je ujednačen, za jedan Demo CD čak vrlo pametno koncepcijski postavljen i “umiksovan” i bend je, čini se, uspeo da na relevantan način promoviše svoj autorsko / izvođački koncept.

  “Uživo” su, takođe, vrlo ubedljivi, a sama publika na koncertima, iako je reč o instrumentalnom materijalu, vrlo direktno sa bendom učestvuje u “izvođenju” songova”. Videćemo kako će se momci iz Topole snaći u onoj težoj promotivnoj priči, koja im tek predstoji. Diskografski početak je sasvim obećavajući…

  www.pogresnaodluka.com

  YouTube – Pogrešna odluka – Favorit

  YouTube – Pogrešna odluka – Speed Balls

  Želite recenziju? Oficijalna, demo, promo, live… (CD, DVD, LP, audio cassette…) izdanja (isključivo fizičke kopije – download izdanja ne recenziram), pošaljite na:
  Branimir Bane Lokner
  Bežanijska 33, 11080 Zemun, Srbija