• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  MILAN B. POPOVIĆ – Ubuduće ne pričaj o budućnosti

  MILAN B. POPOVIĆ – Ubuduće ne pričaj o budućnosti

  MILAN B. POPOVIĆ – Ubuduće ne pričaj o budućnosti

  Upravo je završen ekskluzivni video spot za pesmu “Ubuduće ne pričaj o budućnosti”, pesnika i novinara iz Beograda, Milana B. Popovića, u kojoj je multimedijalni umetnik Branko Radaković (ex-Argus, ex-Olovni balon, likovni umetnik, performer i takođe pesnik, poslednjih godina internacionalno priznat i nagrađivan filmski režiser), recitovao stihove. On je ujedno montirao i režirao spot. Muziku i aranžman je komponovao legenda ex-YU scene i gitarista, Miroslav Dukić (ex-Tako).

  Numera, “Ubuduće ne pričaj o budućnosti”, predstavlja prvi pilot singl koji će biti sastavni i neodvojivi deo duplog kompilacijskog CD-a, koji uskoro izlazi. Ta CD kompilacija će sadržati autorsku muziku i aranžmane umetnika iz svih država bivše Jugoslavije, koji su i odpevali stihove iz 4 knjige pesama novinara, kritičara, kolumniste, publiciste i pesnika Milana B. Popovića.

  Milan je po istom konceptu, 2010. godine , objavio heavy i rock kompilaciju “Vreme brutalnih dobronamernika”, ali ovogodišnji dupli CD u sebi sadrži pregršt novih i neočekivanih umetničkih iznenađenja.

  Tekst: Milan B. Popović / Muzika: Miroslav Dukić / Tekst recituje: Branko Radaković

  YouTube – Branko Radaković & Miroslav Dukić – Ubuduće ne pričaj o budućnosti