• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Recenzije »

  MEDUZALEM – The Art Of Suspended Judgment

  MEDUZALEM – The Art Of Suspended Judgment

  MEDUZALEM – The Art Of Suspended Judgment / (Self – released) 2015. / CD / crossover – SLOVENIA

  Iz Ankarana dolazi sastav Meduzalem, koji deluje u postavi tria. Čini ga iskusna ekipa koja je tokom ranijih godina svirala po brojnim slovenačkim grupama. Nedavno su u sopstvenoj režiji objavili album naziva “The Art Of Suspended Judgment” na kojem se našlo 6 songova.

  Meduzalem - CDBend Meduzalem je na terenu, može se reći, jednog crossovera kroz kojeg se kombinuju razne izražajne forme. Zvuk je prilično agresivan, a česte promene ritma i samog raspoloženja u simbiozi su sa, takođe, stilskim varijacijama koje sve zajedno apsorbuje njihov pristup. Tribalni ritmovi, fusion i progressive elementi, “metaliziran” sound i prilično netipično ili, bolje reći, ne standardno postavljena produkcija, karakteriše atmosferu ovde čutog i ponuđenog materijala.

  Meduzalem psihološki idu u korak sa zakonitostima današnjeg vremena i to je svakako dobar preduslov ili osnova za dalju autorsku nadgradnju. Videćemo kako će to sve teći u njihovoj režiji, a izdvojio bih na kraju song, “Rebellion Ritual”, kao meni lično najinteresantniji deo materijala…

  www.meduzalem.bandcamp.com

  YouTube – Meduzalem – Spastic Fuck (Lyric video HD)

  Želite recenziju? Oficijalna, demo, promo, live… (CD, DVD, LP, audio cassette…) izdanja (isključivo fizičke kopije – download izdanja ne recenziram), pošaljite na:
  Branimir Bane Lokner
  Bežanijska 33, 11080 Zemun, Srbija