• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Recenzije »

  KARMAKOMA – Imagination And Mechanical Metamorphoses

  KARMAKOMA – Imagination And Mechanical Metamorphoses

  KARMAKOMA – Imagination And Mechanical Metamorphoses / (Založba Radio Študent) 2014. / CD / Electro – SLOVENIA

  – Iz Krškog dolazi sastav Karmakoma koji deluje u formaciji tria. Postoje od leta 2011-e godine, a prvi put su u široj javnosti primećeni nakon učestvovanja u klupskom maratonu “Radia Študent”. Na njihom debi albumu naziva “Imagination And Mechanical Metamorphoses” našlo se 10 numera, koje ih predstavljaju kao electro akt, izrazito sviračke orijentacije. Njihov sound je bogat i istovremeno prilično agresivan. Aranžmanska rešenja su “ispunjena” do najmanjih detalja, a sam materijal izveden je u bržem ritmu. Iako u produkcijskom smilu deluju kao bend koji je “ispao” iz aktuelne vremenske kapsule, sama muzičko / izvođačka postavka asocira na post novotalasne 80’s sastave, kao i rane industrial varijante.

  KARMAKOMA... IMagination And Mechanical Methamorphosis..CDCover

  Karmakoma furiozno interpretiraju postavljeni materijal, ne ostavljajući puno vremena i prostora analizi i nekim drugim nezaobilaznim detaljima. Reč je o interesantnom ostvarenju, koje u koncertnoj formi, sigurno kompletira sliku pružajući detaljniji utisak o mogućnostima ekipe iz Krškog…

  www.zalozba.radiostudent.si / www.karmakoma.bandcamp.com / www.facebook.com/karmakomaband

  YouTube – Karmakoma – Cabin fever

  Zainteresovani za recenzije – svoja oficijalna, demo, promo, live… (CD, DVD, LP, audio cassette…) izdanja (isključivo fizičke kopije), poštom slati na:
  Branimir Bane Lokner
  Bežanijska 33, 11080 Zemun, Srbija
  e-mail: lokbis@hotmail.com
  Download izdanja se ne recenziraju