• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  Filmmusicorkestar – Nastup u BKC-u Tuzla, 25-12-2017

  Filmmusicorkestar – Nastup u BKC-u Tuzla, 25-12-2017

  Filmmusicorkestar – Nastup u BKC-u Tuzla, 25-12-2017

  Zagrebačka grupa glazbenika zajedničkog imena Filmmusicorkestar, već svojim prvim nastupima pobudila je veliki interes publike u cijeloj regiji, a kvalitetu njihova rada potvrđuju velika imena, kao što su Goran Bregović, Vlatko Stefanovski, Zoran Predin, Emir Hadžihafizbegović, Đelo Hadžiselimović, Zlatko Gall, Miroslav Tadić

  Predvođeni sjajnim vokalom Elme Burnić, publici predstavljaju neke od najznačajnijih glazbenih tema koje su obilježile filmsku epohu. Legendarna “Ausencia“, Gorana Bregovića, iz filma “Underground” ili “Gipsy Song“, Vlatka Stefanovskog, već su dobile i svoje video izdanja.

  Filmska glazba je primarni motiv našeg okupljanja. Neke melodije su ostavile neizbrisiv trag i mi smo ih u svojim aranžmanima odlučili donijeti pred publiku“, ističe Elma Burnić, Prepoznali smo neiscrpan izvor dobre energije u tim melodijama, a koncerti koje smo održali, samo potvrđuju da publika voli ono što se pjevalo i sviralo na velikom ekranu“.

  Tko pjeva zlo ne misli“, “Kod amidže Idriza“, “Samo jednom se ljubi“, “Gori vatra“, “Balkan express“, “Skupljači perja“, “Porgy & Bess” ili pak “Kum“, samo su neki od nagrađivanih filmova koji će ostati upamćeni i po nezaboravnim melodijama. Filmmusicorkestar ih pred publiku donosi u bossa nova i swing-jazz maniri sa zanimljivo posloženim aranžmanima koji svaki prostor ispunjava posebnom emocijom, a koncerte pretvara u dobro uštimani party.

  Filmmusicorkestar do sada je, uz brojne zagrebačke nastupe, imao i nastupe u karlovačkom kazalištu, “Kamernom teatru 55” u Sarajevu, “Narodnom pozorištu” u Tuzli, na splitskom Perivoju, šibenskoj tvrđavi sv. Mihovila, atriju Conte Nero na Rabu, a jesen je rezervirana za ljubljanske, beogradske i bečke nastupe te dvostruki nastup u Mozartovom Salzburgu. Zima 2017. godine donosi nove nastupe koji uključuju Zagreb, Tuzlu,

  Filmmusicorkestar su – Tihomir Novak (kontrabas) ; Admir Ćulumarević (ritam gitara) ; Elma Burnić (vokal) ; Prof. Željen Klašterka (solo gitara)

  https://www.facebook.com/Filmmusicorkestar-1617611848541378 / https://www.facebook.com/events/395793967504903

  Foto – Brian Rašić

  Prilog pripremio – Admir Ćulumarević

  YT – Filmmusicorkestar – Noćas/Hvala ti srce – Medley

  YT – Filmmusicorkestar – Djelem, djelem (Skupljači perja)

  YT – Filmmusicorkestar – Gypsy Song