• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  BRUNO KRAJCAR – Moje pjesme, moje molitve

  BRUNO KRAJCAR – Moje pjesme, moje molitve

  BRUNO KRAJCAR – Moje pjesme, moje molitve

  BRUNO KRAJCAR – Moje pjesme, moje molitve – 28. veljače 2018. u 18 sati

  U drugoj tribini serijala “Moje pjesme, moje molitve“, gost je skladatelj i kantautor Bruno Krajcar, glazbenik koji se jednako dobro snalazi u pop, etno, jazz i duhovnim vodama. Bruno Krajcar će biti predstavljen sa pet njegovih skladbi koje imaju duhovno-molitveno karaker. O skladbama će govoriti sam autor, a u izvedbama će uz Brunu još sudjelovati i: Mila Elegović, Lea Dekleva, Tamara Perc i Zbor SKAC. Tribina će se održati u srijedu 28. veljače 2018. godine u 18 sati u dvorani Hrvatskog društva skladatelja, Berislavićeva 9.

  Moderator tribine je Slavko Nedić urednik glazbenog programa Hrvatskog katoličkog radija koji je na hrvatskoj glazbeno-duhovnoj sceni prisutan više od 40 godina.

  O autoru:

  Bruno Krajcar, akademski glazbenik, skladatelj, kantautor, producent, multiinstrumentalist, etnomuzikolog, novinar, radijski voditelj, glazbeni urednik – puno lica u jednom dragom i vrijednom čovjeku. U svojoj bogatoj glazbenoj karijeri objavio 9 solo albuma za koje je osvojio dva Porina te još nekoliko nominacija. Pored toga, za svoj skladateljski, ali i obrađivački rad na području etno glazbe, dobitnik je više značajnih priznanja (strukovna nagrada ‘Status‘ za najinstrumentalistu 2004. godine, godišnja nagrada Hrvatskog društva skladatelja Milivoj Koerbler 2007. godine i druge).

  Kao autor i izvođač, surađivao sa mnogim eminentnim glazbenicima kao što su: Oliver Dragojević, Tereza Kesovija, Josipa Lisac, Arsen Dedić, Radojka Šverko, Marija Husar Rimac, Alen Vitasović, Davor Radolfi, Tamara Obrovac, Lidija Percan, Putokazi, Meri Cetinić, Dina Rizvić, Galiano Pahor, Marko Tolja, Jacques Houdek, Tina Vukov, Tony Cetinski zatim Vlatko Stefanovski, Elvis Stanić, Bobby Solo, Nenad Bach, Stjepan Hauser, Edin Karamazov, Arturo Alvarez, grupama Ben Hur, Poklon, Kumi te mnogim drugima. Nedavno je ostvario i krasne suradnje s Milom Elegović i Leom Deklevom koje će mu biti gošće na tribini “Moje pjesme, moje molitve“.

  YT – Bruno Krajcar – Oči Srca

  * *
  * * *
  Autor priloga:
  Slavko Nedić
  Muzički urednik HKR, Zagreb
  Zagreb, Hrvatska
  * * *
  * *