• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  GORAN GRGIĆ feat. ŽENSKI ZBOR NENE & ROCKOKO ORCHESTRA – Ja vjerujem (video)

  GORAN GRGIĆ feat. ŽENSKI ZBOR NENE & ROCKOKO ORCHESTRA – Ja vjerujem (video)

  GORAN GRGIĆ feat. ŽENSKI ZBOR NENE & ROCKOKO ORCHESTRA – Ja vjerujem (video)

  CIJENJENI GLUMAC GORAN GRGIĆ UZ ŽENSKI ZBOR NENE & ROCKOKO ORCHESTRA PREDSTAVLJAJU DUHOVNU PJESMU “JA VJERUJEM”.

  Ja vjerujem” nova je pjesma Porinom nagrađenog autorskog tandema, pjesnika Marka Pandurevića i skladatelja Slavka Nedića, kojima se ovaj put pridružio i aranžer Krunoslav Dražić.

  Podsjetimo, Marko Pandurević i Slavko Nedić za svoj su prvi autorski album, “Čovjek i Bog iz Nazareta“, na kome su stihove govorili Glumci u Zagvozdu (Vedran Mlikota, Goran Navojec, Ivo Gregurević, Anja Šovagović Despot, Bojana Gregorić i Sanja Marin), 2008. godine dobili Porina za Najbolji album duhovne glazbe.

  I pjesma “Ja vjerujem“, upravo je na tom tragu. Nastala je u vrijeme ovog nevremena s ciljem da u nama probudi pozitivne misli, ali i pomalo pozaspalu vjeru. Glazbeno gledajući, pjesma “Ja vjerujem” zanimljiv je spoj tamburaške glazbe s duboko proživljenim duhovnim tekstom, odlične i nešablonizirane glazbe s vrlo zanimljivim aranžmanskim rješenjima u kojima se uz tamburaški sastav Rockoko Orchestra (8 tamburaša iz Slavonskog Broda), pojavljuje i gudački kvartet te akustična gitara. Dodajmo još da se umjesto vokalnog solista pojavljuje poznati glumac slavonskih korijena, Goran Grgić te u završnici i ženski zbor Nene iz Bošnjaka pod vodstvom Damira Butkovića Bude. I ne manje bitno, snimanje i produkciju radio je velemajstor tona Tihomir Ivanetić, čovjek koji tamburašku glazbu uistinu živi, ali se ne boji novih izazova što se u ovoj skladbi posebice može doživjeti. I kad se sve to zbroji, dobiva se jedna vrlo zanimljiva i dojmljiva skladba koja puno više podsjeća na rapsodiju nego na običnu tamburašku pjesmu.

  Živjeti nikada nije bilo lako, ali je uvijek bilo lijepo. Stoga, nikada ne smijemo prestati vjerovati i prestati diviti se ljepotama ovoga života. Ma kako vrijeme teško bilo vjerovati se mora, poručuje ekipa pjesme “Ja vjerujem” koju čine Slavko, Marko, Kruno, Goran, Tihomir, Budo i Nene.

  Glazba: Slavko Nedić / Tekst: Marko Pandurević / Aranžman: Krunoslav Dražić / Pjesmu izvode: Goran Grgić i Ženski vokalni ansambl Nene / Rockoko Orchestra: Krunoslav Dražić i Damir Butković Budo / Gitare: Slavko Nedić / Gudači: Dušan Vasić / Glazbeni producent i ton majstor: Tihomir IvanetićRockoko studio / Mastering: Goran Martinac / Video produkcija: CroRec Digital

  YT – Goran Grgić feat Nene & Rockoko Orchestra – Ja vjerujem (Official lyric video 2020)