• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Recenzije »

  VLADIMIR JAKŠIĆ – Na putu neverovatnoće

  VLADIMIR JAKŠIĆ – Na putu neverovatnoće

  VLADIMIR JAKŠIĆ – Na putu neverovatnoće / (Multimedia Music) 2015. / CD / rock – SERBIA

  Nekada frontman značajnog srpskog sastava koji je delovao krajem 80-tih i tokom 90-tih godina prošlog veka, Revolveri, a kasnije Ex-Revolveri, Vladimir Jakšić, nedavno je uz pomoć dugogodišnjih prijatelja objavio album. Na CD-u naziva “Na putu neverovatnoće” našlo se 7 songova. Pesma “Nemam više ni jedan dan”, autorski potpisuje Srđan Gojković-Gile (Električni orgazam), a završnu numeru, “S vetrom u kosi”, pevač je muziku zajedno kreirao sa Margitom Stefanović (EKV), dok je on sam autor teksta. Inače, ovu pesmu su Margita i Vladimir Jakšić, među prijateljima i ljudima iz posla poznatiji kao Musa, napisali zajedno pre dvadeset godina.

  VLADIMIR JAKSIC..Na putu neverovatnoce...CDCover

  “Na putu neverovatnoće” album, kroz pomenutih 7 tema, otkriva unutarnja suočavanja autora, tekstove vrlo lično proživljene, i prisustvo jednog sveopšte emotivnog načina komuniciranja. Sami songovi koji su urađeni u laganijem ili srednjem tempu, poseduju dosta od tkzv. skrivene acid poruke, a ekipa kolega muzičara, koja je sa njim snimila materijal psihološki se potpuno “ufurala” u poruku i ideje koje je Musa na neki tipično svoj način distribuirao. Ne morate naravno biti fan ovakve muzike, ali je evidentno, da je autor svoje ideje uspeo da realizuje na način kojeg je prethodno zamislio. Važnu ulogu u kompletnoj albumskoj postavci imao je i Branko Isaković, koji je aranžirao zajedno sa pevačem čak 5 songova sa izdanja.

  “Na putu neverovatnoće” se sastoji od ujednačenog materijala, iako je donekle logično za pretpostaviti da će song urađen zajedno sa Giletom – “Nemam više ni jedan dan”, imati najčešću “primenu” u javnosti…

  Foto: N. Fifić

  www.multimedia-music.com

  YouTUbe – Vladimir Jakšić (ex Revolveri) & Srđan Gojković Gile – Nemam više ni jedan dan

  Želite recenziju? Oficijalna, demo, promo, live… (CD, DVD, LP, audio cassette…) izdanja (isključivo fizičke kopije – download izdanja ne recenziram), pošaljite na:
  Branimir Bane Lokner
  Bežanijska 33, 11080 Zemun, Srbija