• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  THE MEZCAL MOON – 27 Bones (single)

  THE MEZCAL MOON – 27 Bones (single)

  THE MEZCAL MOON – 27 Bones (single)

  25. studenog 2014. godine, izdavačka kuća Spona objavila je novi single “27 Bones” labinskog heavy blues trija – banda The Mezcal Moon.

  Nakon hvaljenog debitantskog albuma “Mothertongue” koji su koncertno promovirali čak i na turneji u dalekoj Švedskoj te odličnog videospota “Brand New Blues”, labinski heavy blues trio The Mezcal Moon predstavlja single “27 Bones”. Iako se produkcijski poprilično razlikuje od dosadašnjih pjesama grupe, “27 Bones” se glazbeno i tekstualno odlično nadovezuje na debitantski album, što su prepoznali i diskografi, pa je pjesma već objavljena na dvije kompilacije – “Velika rock eksplozija #7” i “Labinska scena Vol. 1 – 2014”. Singl je snimljen u labinskom studiju “Sound temple”, tekst i glazbu napravio je Mauro Černjul – Mova, a za aranžmane je zaslužan cijeli bend. The Mezcal Moon trenutno radi na akustičnim verzijama pjesama te na materijalu za drugi studijski album, koji se očekuje iduće (2015.) godine.

  The Mezcal Moon cover

  Mladen Loncar – Mike – “Čim sam dobio ovaj singl prvo sam ga preslušao nekoliko puta iz razloga da se uvjerim da li sam bio u pravu kako sam, i kada sam opisao njihov prvi album Mothertongue i odmah mi je bilo jasno da nisam ‘fulao’. Naime, već po ovom singlu, koji je preteča novog albuma, osjeća kako je ovaj labinski trio ostao čvrsto na smjernicama, koje su si zacrtali svojim prvijencem.”

  Single je snimljen u labinskom studiju “Sound temple”, tekst i glazbu napravio je Mauro Černjul – Mova – gitara i vokal, a za aranžmane je zaslužan cijeli bend (Željko Glavičić Žik – bas, Mauro Širol – bubnjevi).

  Više saznajte na: www.facebook.com/pages/The-Mezcal-Moon / www.sponamusic.hr

  YouTube – The Mezcal Moon – “27 Bones”