• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  STJEPAN JIMMY STANIĆ – FonoKinoteka 27-04-2019 (najava nastupa)

  STJEPAN JIMMY STANIĆ – FonoKinoteka 27-04-2019 (najava nastupa)

  STJEPAN JIMMY STANIĆ – FonoKinoteka 27-04-2019 (najava nastupa)

  Legenda hrvatske zabavne glazbe izvodit će jazz standarde i evergreene

  Novo izdanje FonoKinoteke, glazbenog programa Kina Kinoteka, koje će se održati 27. travnja 2019. godine ugostit će legendu hrvatske zabavne i jazz glazbe, Stjepana Jimmyja Stanića. Ovaj neumorni 90-godišnjak, čista glasa i zadivljujuće energije, sinonim je za glazbu čija vrijednost ne blijedi, a u novije vrijeme sve ga više otkriva i mlađa publika.

  Nastupi Stjepana Jimmyja Stanića jedinstveni su zbog vrhunske interpretacije jazzstandarda i evergreena, ali i zbog ležernih i duhovitih intermezza koji pridonose izvrsnoj atmosferi stand-upa i klupske zabave.

  Jimmy na koncertima izvodi i već pomalo zaboravljene šlagere sa zagrebačkim štihom, a na pozornici mu se nerijetko pridružuje supruga Barbara s kojom u duetu izvodi popularne glazbene brojeve – “Kobila Suzy“, “Kauboj Jimmy” i “Dimnjačar“.

  Na pozornici Kina Kinoteka, Stjepan Jimmy Stanić nastupit će u pratnji četverolista vrsnih instrumentalista – Sexy Boys – koji čine pijanist Julije Njikoš, gitarist Mario Igrec, kontrabasist Mladen Baraković i bubnjar Josip Cvitanović.

  Koncert počinje u 20:30 sati. Ulaznice je moguće kupiti po pretprodajnoj cijeni od 45 kuna online na www.kinokinoteka.hr / www.ulaznice.hr te na prodajnim mjestima sustava ulaznice.hr. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 55 kn.

  Koncert Stjepana Jimmyja Stanića dio je glazbenog programa Kina Kinoteka pod nazivom FonoKinoteka, koji predstavlja zanimljive glazbenike, izvođače i autore te njihove projekte posvećene zvuku i glazbi.

  Prilog: Ana Mikin, Vitamin C

  YT – Stjepan Jimmy Stanić & Scharf Club Swing Quintet – Prolazi sve