• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  SHEITANS – That’s all folks…

  SHEITANS – That’s all folks…

  SHEITANS – That’s all folks…

  Sheitans (Dejan – vokal / gitara ; Neno – solo gitara ; Zile – bass gitara ; Bule – bubnjevi) je rock & roll band iz Orašja / Županje, osnovan 2006. godine. Prema postu na njihovom Facebook profilu (od 03.12.2014. godine) , najavljuju kraj svog rada:

  “Dragi prijatelji i pratitelji benda. Dugo već ovaj post čeka na objavu, ali nikako da se stisne Objavi. Nakon 8 godina rada, 2 albuma, preko 200 koncerata u regiji i doista mnogo vremena uloženog u ljubav prema glazbi, objavljujemo da band SHEITANS prestaje sa radom, barem u ovakvoj formi. Nemamo više snage ni volje da se borimo sa vjetrenjačama, ekonomskom i općom neimaštinom, managerskim i medijskim lobijima. Spremili smo i 3. album ali smo odustali od snimanja i objave jer ne znamo kome da ga serviramo. Izgleda da smo fulali vrijeme :))

  Sheitans CD

  Svima vama koji ste nas pratili ove godine, bili uz nas, poslušali naše albume ili pak pohodili neki od koncerata jedno veliko HVALA! Bez vas bi ovaj put bio dosadan i bez strasti. Neće biti oproštajne turneje i sličnih budalaština. FB grupa će ostati da ponekad objavi neki snimak kao podsjetnik i to je to.

  Mi smo samo rock & roll band. Do nekog sljedećeg susreta pozdravljaju vas Neno, Bule, Zile i Dejan.”

  (Dejan Đukić)

  YouTube – Sheitans – Nema boljeg jutra