• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  SAŠA NOVAK – Novi album (najava)

  SAŠA NOVAK – Novi album (najava)

  SAŠA NOVAK – Novi album (najava)

  Samo pet mjeseci nakon izlaska come back albuma, “Ja sam tu“, u izdanju Croatia Records, Saša Novak (bivši gitarist i producent rock sastava Psihomodo pop) opet je u studiju. Snimanje novog materijala je već u poodmakoj fazi. Više od pola albuma je uobličeno, a 8 pjesama se nalaze u raznim fazama, od toga je jedan instrumental. Vjeran svojoj žestokoj live izvedbi, zvuk albuma naginje više sceni nego studiju.

  Već po naslovima pjesama može se naslutiti raznolikost tema i interesa – “Vrijeme“, “Volim te još“, “Budi svoj“, “Vraćam se na cestu“, samo su neki od naslova pjesama, a naslov albuma Saša, nažalost, još uvijek ne želi odati. Kao i naslov prvog albuma, s kojim je Saša htio reći da je, usprkos dugogodišnje pauze, još uvijek tu i kao da nikada nije ni otišao, tako će i naslov ovog novog albuma isto imati malo šire značenje.

  Izlazak albuma planira se svakako na jesen 2019. godine, a do tada možete uživati u koncertima koje će Saša Novak odraditi ovog ljeta (2019. godine). Najava datuma za te koncerte, očekuje se uskoro. Aktualni single je napravljen za pjesmu, “Crni gavran“, pa… poslušajte ga.

  https://www.facebook.com/sasa.novak.54922 / https://www.facebook.com/ohhorecords /

  YT – Saša Novak – Gavran