• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  PETAR NIŽIĆ – Držiš dah (video single)

  PETAR NIŽIĆ – Držiš dah (video single)

  PETAR NIŽIĆ – Držiš dah (video single)

  Premijera: Petar Nižić, vojnik meka srca (poznat iz RTL Showa “Zvijezde”) predstavlja prvi singl i video spot za pjesmu “Držiš dah“. Sa današnjim danom hrvatska estradna scena je bogatija za još jednog umjetnika. Riječ je o mladom talentiranom splitskom pjevaču i skladatelju Petru Nižiću. Svoje pjevačke, a i izvođačke kvalitete, već je dokazao nastupom pred milionskom publikom u RTL Showu “Zvijezde”. Izlaskom singla prvjenca dokazuje se kao skladatelj i tekstopisac na kojeg se mora računati i u budućnosti. Da je to sigurno tako, dokazuju mnogi epiteti i pohvale koje dobio od poznatih kolega sa estradne scene (Tony Cetinski, Massimo…). Svojim šarmom, emotivnim glasom i sigurnim nastupom osvojio je srca i milionske publike pred TV ekranima.

  Pjesma “Držiš dah” koja izlazi u izdanju “OHHO Records” nije samo singl prvjenac. Ona nosi sa sobom poruku i emocije koje Petru mnogo znače. Sam Petar za pjesmu kaže: “Pjesmu sam napisao ocu prije nego je umro. Kad se naglo razbolio i kroz tu bolest kako se borio, prolazio kroz sve to i ja skupa s njim… i osobno je njemu posvećujem. Ali i svi ljudi koji se nalaze u nekoj teškoj situaciji mogli bi se pronaći u pjesmi i nekako prebroditi tu tešku situaciju sa vjerom da postoji nada“.

  Pjesma je snimlljena u srpnju 2017. godine u Splitu. Mix i aranžman pjesme potpisuje priznati glazbeni aranžer Leo Škaro (surađuje s Joletom, Jelenom Rozgom…), dok su ga vokalno pratile djevojke iz grupe SimplicityAntea Zure i Juliana Ujević. Za mastering je bio zadužen Saša Novak.

  Video za pjesmu je sniman u Splitu u mjesecu kolovozu 2017. godine pod vodstvom Vatroslava Divića, koji je bio zadužen i za montažu. Kvalitetom kadrova i slike Petar uspjeva prenijeti svoje emocije i pobuđuje svakog ko ga pogleda na meditiranje. Svakako za preporučiti.

  Pjesma će biti službeno objavljena 15.09.2017., a za potrebe radijskog emitiranja je dostupna odmah. Video se može pogledati na autorovom oficijelnom YouTube kanalu.

  https://www.facebook.com/public/Petar-Nizic

  Petar Nižić – Držiš dah