• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  SARAH & THE ROMANS – I’m in the Air (video spot)

  SARAH & THE ROMANS – I’m in the Air (video spot)

  SARAH & THE ROMANS – I’m in the Air (video spot)

  Sarah & the Romans – hrvatski bluegrass bend, kraj prošle (2018.) godine obilježili su uspjehom plasiranja prodaje njihovog albuma “First Date” u fizičkom obliku na području Sjedinjenih Američkih Država a sada, na početku ove (2019.) godine, svoje obožavatelje ugodno su iznenadili sa objavljenim novim video spotom.

  Šesti po redu spot snimljen je za pjesmu “I’m The Air“, za pjesmu koja se, također, nalazi na njihovom nastupnom albumu, “First Date“, prepoznatom u programima radijskih stanica mnogobrojnih europskih zemalja, kao i onih u američkim saveznim državama.

  Video spot za pjesmi “I’m The Air” snimljen je na zagrebačkim lokacijama, a članovi grupe Sarah & the Romans nam ovim putem otkriva poruku pjesme: “Ja sam zrak – pjesma o slobodi i otvorenosti. Smisao svega je živjeti život punim plućima i biti zadovoljan sa onime što zapravo jesi. Osjećam se kao balončić nošen vjetrom visoko i više među oblake. Budite i vi balončić i odvažite se u visine koje vas vesele!

  Sarah & The Romans ovoga trenutka rade na materijalima za drugi studijski album i na pripremama za ljetnu turneju. Prvo novo single izdanje koje bi uskoro trebalo ugledati svjetlo dana donijet će nam dvije nove suradnje s Brunom Petralijem.

  Info dostavila – Bojana Mrvoš

  Vezani linkovi –
  SARAH & THE ROMANS – First Date (Recenzija: Dragutin Matošević)
  SARAH & THE ROMANS – Predstavljanje (Autor priloga: Dragutin Matošević)

  YT – Sarah & The Romans – I’m the Air