• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Recenzije »

  PRLJAVI ROMEO – Bodri me

  PRLJAVI ROMEO – Bodri me

  PRLJAVI ROMEO – Bodri me / RnR Records, 2023 / CD-r, Digital / rock / Srbija

  Rock grupa Prljavi Romeo (prvobitno se zvala Change), svoj autorski rad započinje 2008. godine. U svojoj turbulentnoj biografiji bilježi mnoge promjene članstva, ali i nemali broj diskografskih izdanja koja su im, mahom, Self-released opcije. U svemu što im se izdogađalo, najvažnije je da nisu izgubili vjeru u svoj izbor – čisti rock and roll – i da istrajavaju na tom putu. Detaljniju biografiju grupe Parljavi Romeo možete čitati OVDJE.

  DiskografijaKompilacija Mladosti (Self-released, 2008) ; Kompilacija Brutalnih dobronamernika (Nocturne Magazin, 2011) ; Specijal 08091011 (Self-released, 2012) ; Sećanja (ONE Records, 2013) ; Svojim putem vođen (RnR Records, 2018) ; Bodri me (RnR Records, 2023)

  Prljavi Romeo su – Stevo Rađenović (gitara, vokal) ; Boško Oluić (bass gitara) ; Srđan Rađenović (bubnjevi)

  Prateći rad ove R’n’R grupe, vjerodostojno mogu potvrditi da se radi o ozbiljnom R’n’R aktu. Neka vas usputne promjene njegovog članstva ne zavaravaju. Prirodna životna kretanja se ne mogu spriječiti. Braća Rađenović su uvijek tu i oni su ona konstanta koja sve usmjerava i daje neophodnu ozbiljnost u njihovom radu.

  Album “Bodri me” zbirka je rock and roll brojeva koji oslikavaju njihova trenutna dostignuća i stramljenja. Dostignuća im svjedoče da su čvrsto na putu autorskog rock and rolla, a stremljenja su im da daju svoj autorski maksimum. Od deset pjesama na albumu, 8 ih je autorskih, a tu su i 2 obrade. Govoreći o obradama, radi se o njihovim verzijama pjesama “Vatra” i “Božji dar“, subotičke rock grupe Faust.

  Album nosi izdavačku etiketu male nezavisne kuće iz Zemuna – “RnR Records” (RnR u ovom slučaju ima značenje “Računajte na Računare“). Ima u Srbiji nekoliko sličnih nezavisnih izdavačkih kuća koje su postale, skoro pa, jedino utočište za mlade rock bendove / grupe. Dobro je da ima i njih.

  Mada djeluju u formi trija, muziku članova grupe Prljavi Romeo, karakteriše punoća zvuka, jasna koncepcija i stilska konzistentnost. Ništa im se ne može prigovoriti, jer sve je na svom mjestu. Iz medija mi je vidljivo da se radi o koncertno veoma aktivnom aktu što im je veliki plus. Muzika se i pravi da bi se prezentovala pred što većim auditorijem. Samo tako će ona i dati najispravniju i najdirektniju povratnu informaciju – da li je neka grupa i njegova muzika na pravom tragu ili nije. Vjerujem da do članova grupe Prljavi Romeo, uglavnom, dolaze pozitivne reakcije. Njihova muzika to i zaslužuje.

  Prljavi Romeo – “Bodri me” – 1. Bodri me ; 2. Kriza srednjih godina ; 3. Vatra ; 4. Anđela ; 5. Božji dar ; 6. Mi ; 7. Podvala ; 8. Živi svoj san ; 9. Karma ; 10. Obasjaj me

  Klik na linkPRLJAVI ROMEO – Svojim putem vođen (Recenzent: Dragutin Matošević)

  Foto – Promo

  https://www.facebook.com/prljaviromeoo / https://www.facebook.com/prljaviromeoapatin / https://sr.wikipedia.org/wiki/Prljavi_Romeo / Prljavi Romeo – Bodri me (full album) /

  YT – Prljavi Romeo – Kriza srednjih godina

  YT – Prljavi Romeo – Podvala