• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  NO RULES – “Na cesti bola” za hrvatsko tržište

  NO RULES – “Na cesti bola” za hrvatsko tržište

  NO RULES – “Na cesti bola” za hrvatsko tržište

  Izdavač: Spona, Zagreb /digital/ 2017

  Autorski projekt Gorana Čampare Čampija – bend No Rules iz Tuzle, predstavlja svoj četvrti studijski album “Na cesti bola” koji je ovih dana, za tržište Hrvatske, u digitalnom obliku, objavila diskografska kuća Spona iz Zagreba.

  Album sastava kojeg su u BiH prozvali nasljednicima Majki i Partibrejkersa, sadrži četrnaest pjesama. Snimljen je u studiju “Pogon” u Tuzli, pod producentskom palicom Dražena Mulaosmanovića, a za glazbu, tekst i aranžmane zaslužan je frontmen, vokal i gitarist benda No RulesGoran Čampara.

  Vrstu glazbe koju svira No Rules, najlakše je opisati kao čisti, punokrvi rock’n’roll s elementima rhythm & bluesa, punk rocka, pa čak i hard rocka, country glazbe te britanskog pub rocka. Tekstovi su izravni, iskreni i sarkastični. Ne dotiču se samo pukih ljubavnih tema, već nestašno dočaravaju gorko iskustvo svakodnevnog života. Okrutnost okruženja u kojem bend No Rules stvara, ne može im ništa jer njihova rock’n’roll priča u sebi još uvijek nosi obilje hedonizma i ironične neuklonljivosti.

  Bend No Rules osnovan je u Tuzli, 1999. godine. No Rules iza sebe imaju četiri studijska albuma – “Pasje vrijeme” (2003.), “Probaj me” (2007.), “Homesick Blues” (2010.) i “Na cesti bola” (2017.). Godine 2004. osvojili su prestižnu muzičku nagradu, “Davorin“, kao Najbolji novi izvođač godine, a za istu nagradu su nominirani i 2008. u kategoriji Rock album godine zajedno s grupama Hladno pivo i Disciplina kičme. Nastupili su na brojnim koncertima i festivalima u cijeloj regiji, bili na europskoj turneji, a posebno se ističe nastup pred 15 000 ljudi u sarajevskoj Zetri, gdje su nastupili kao predgrupa Deep Purpleu (2007.). Danas nastupaju u sastavu Goran Čampara (vokal, gitara), Sanin Imamović (solo gitara), Denil Babović (bass gitara) te Sead Hadžić (bubnjevi).

  Naslovna fotografija – Samir Mujakić, Tuzla, BiH
  Dizajn omota: Dražen Mulaosmanović – Foto: Denis Bašić 

  Vezani link – NO RULES – Na cesti bola (Recenzija: Dragutin Matošević)

  https://www.facebook.com/norulestzhttps://www.facebook.com/SponaMusic

  YT – No Rules – Na cesti bola