• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  MILAN PETROVIĆ QUARTET – Aktivnosti

  MILAN PETROVIĆ QUARTET – Aktivnosti

  MILAN PETROVIĆ QUARTET – Aktivnosti

  Članovi beogradskog funk, blues, swing, jazz benda, Milan Petrović Quartet, javljaju da su započeli snimanja novog albuma na kojem će se naći 10 autorskih kompozicija. Pored stalne ekipe – Milan Petrović, klavijature ; Lehel Nadj, saksofon ; Robert Gostinčar, bass ; Bogdan Zdjelar, bubnjevi, na novom albumu će se pojavit i nekoliko gostiju, a prije svih, bit će tu i riječki gitarista, Bruno Micetić, s kim je ova ekipa ostvarila saradnju još prošle, 2014. godine.

  Dosadašnju diskografiju benda Milan Petrović Quartet čine dva izdanja:

  Prvi album, “Excursion” (SKC, Novi Sad, 2012.), album na kojem su gostovali mnogi poznati muzičari kao što su Vasil Hadžimanov, Dušan Bezuha, Wikluh Sky… Taj album se može poslušati na bandcamp.com web adresi benda.

  Drugi album benda Milan Petrović Quartet, nazvan, “Favorites” (digital, free download, 2013.), sadrži mnogo svjetskih i domaćih tema, a urađen je u njihovom specifičnom izvođenju. Može se, također, preslušati na bandcamp.com web adresi benda. Album “Favorites” ušao je u izbor 10 najboljih u 2013. godini, po mišljenju novinara “Nocturne” magazina.

  Svakako, već iz ovih par redaka, vidljivo je da od ovog benda možemo očekivati još mnogo kvalitetne muzike.

  mpquartet.bandcamp.com / www.facebook.com/milan.petrovic

  YouTube – Milan Petrović Quartet ft. Bruno Micetić – Ona se budi (Live @ Nisville Jazz Festival 2014)