• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  MEL CAMINO – Avion bez uzletne piste

  MEL CAMINO – Avion bez uzletne piste

  MEL CAMINO – Avion bez uzletne piste

  – Nakon službenih uvodnih singlova – “Homo homini lupus” i “U magli od vanilije” te pjesme “Slobodan” objavljene na kompilaciji “Songs for Ukraine” – velikogorički rock sastav Mel Camino predstavlja svoj treći studijski album – “Avion bez uzletne piste”. Tonski snimatelj i glazbeni producent albuma je Ivan Veljača, autor svih tekstova i velike većine glazbe je Zlatko Majsec, za dizajn je zaslužan Marko Nuić, a za fotografiju na naslovnici Ivan Laić.

  Mel Camino - CD

  Cijeli album je, u velikom naletu inspiracije, autorski napravljen, snimljen i produciran u svega nekoliko mjeseci te članovi benda vjeruju da se radi o njihovom najzrelijem i najkvalitetnijem albumu do sada. Da su članovi benda u pravu i da je kvalitetu materijala prepoznala i publika, potvrđuje i činjenica da je singl “U magli od vanilije” trenutno na prvom mjestu kultne emisije “Cener” zagrebačkog Radija 101.

  Evo što o albumu kaže Zlatko Majsec, vokal i gitarist Mel Camina: “Od svih je dosadašnjih albuma ovaj nekako najviše po mom ‘šmeku’. Za razliku od prvog na kojem nismo još točno znali ni kakav zvuk želimo, ni kako da postignemo ono što znamo da želimo, drugog na kojem iz paranormalnih razloga doslovce nisam smio sudjelovati u bitnim fazama miksa, na ovom sam konačno imao puno čišću viziju o zvuku kakvog želim, a i neposredno sam utjecao na svaku sekundu miksanja i masteringa. Također, ovo je konačno album na kojem sam vokalno pokazao i dokazao što zapravo mogu kad mi producent ne pokušava nametnuti svoju viziju o mom pjevanju, već se prilagođava mojem organskom izričaju, iz kojeg malim, ali velikim potezima i trikovima, izvlači ono najbolje.

  Spona - Logo

  Mel Camino nastupa u postavi: Vid Križanić (bass) ; Luka Rajšić Luigi (gitara) ; Ivan Dugalić (bubnjevi).

  https://www.facebook.com/melcaminobandhttp://www.spona.com.hr /

  YouTube – Mel Camino – Homo Homini Lupus