• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  MC PAVAROTTI – 17 godina rada

  MC PAVAROTTI – 17 godina rada

  MC PAVAROTTI – 17 godina rada

  Muzički centar “Pavarotti”, Mostar, BiH, obilježava sedamnaestu godišnjicu rada. Muzički centar “Pavarotti” već sedamnaest godina radi na programu kulturne edukacije djece i mladih kroz razne projekte i radionice, poštujući tako usmjerenja i želje koje je čuveni tenor postavio kao osnovnu zamisao i koncepciju ove ustanove. U tom periodu organizovane su brojne izložbe, radionice, koncerti, festivali, predstave i seminari, a u stalne programe “Pavarotti” centra uključeno je preko 200 djece i mladih.

  Po nekoj tradiciji, i ove (2014.) godine, za sedamnaesti rođendan, predstavit ćemo naše aktivnosti sa najmlađima, pa ćemo u programu vidjeti članove baletne škole Balet Mostar “Arabesque”, polaznike Škole gitare, plesače Plesnog studija “Flash” i članove Dječjeg hora “Pavarotti”, a program će pratiti i izložba najmlađih mostarskih slikara okupljenih u likovnoj radionici “Cradle”.

  Program povodom obilježavanja sedamnaest godina rada Muzičkog centra “Pavarotti” održat će se u ponedjeljak, 22.12.2014. godine sa početkom u 19 sati. (javio: Mili Tiro)

  www.mcpavarotti.com