• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  John Wayne – Staza (novi single)

  John Wayne – Staza (novi single)

  John Wayne – Staza (novi single)

  John Wayne video singlom “Staza” diže kriterijume do neba.

  Kruševački power pop sastav, John Wayne, upravo je objavio novi video single za pesmu “Staza (tamo sam gde treba)“, drugi sa albuma “Tračak svetla“, koji je beogradska kuća Take It Or Leave It Records objavila pre godinu dana (2017.).

  Spot je snimljen u njihovom rodnom gradu, a pored članova sastava u spotu se pojavljuje i vanredno senzualna Dragana Petković. Za kameru je bio zadužen Dejan Jovanović, režiju i montažu uradio je frontmen i glavni autor benda, Miljan Marković, a sve pod budnim okom Dandija Nešića i njegove produkcijske kuće “Screaming Colors“.

  Miljan, povodom objavljivanja singla kaže: “U vreme dupeta i sisa što vrebaju odasvuda, nepismenih političara usta punih benefita, distanci i nezaobilazne transparentnosti, ne tako talentovanih glumaca što bi da nešto pametno kažu, preko čuvenih boraca za pravdu putem tvitera, instagrama i fejsbuka, snimili smo pesmu ‘Staza (tamo sam gde treba)’. Posle nekog vremena, niko od nas zasigurno nije tamo gde treba, ali se ponekad zajebemo i poverujemo da jesmo. Uglavnom, zapravo. Tekstualno, muzički, ‘Staza’ je ljubavna pesma, što je lepo i nadahnjujuće. Svi u nekom trenutku poverujemo da smo tamo gde treba, da nam je mesto, tu i tu, pored toga i toga. U nemalom broju slučajeva, taj osećaj je vrlo često umišljen, a onda se nađe neko dovoljno glup i napiše pesmu o tome. Po običaju, u prethodnim mesecima, pratile su nas nedaće. Očekivano, miševi su pobegli s broda. Nedovoljno dobri bili su zamenjeni i bačeni ajkulama, a mi smo i pored svega snimili najbolji spot do sada, po našem mišljenju, za najbolju, i, verovatno, najiskreniju, pesmu s albuma“, apsolvira Marković na temu novog video rada.

  Dejan Stanković (klavijaturista) na to je još dodao: “‘Staza’ se nekako tiho i bez fanfara istakla, među ostalim stvarima sa našeg albuma, kao pesma sa posebnom atmosferom i interesantnim tekstom koji, iako deluje romantično, ne opterećuje slušaoca patetikom. Kratka intimna priča prepuna lepih slika u kojoj će se, nadam se, mnogi u publici pronaći“.

  Vezani link – JOHN WAYNE – Tračak svetla (Recenzija: Dragutin Matošević)

  https://www.facebook.com/johnwaynemusica / https://www.facebook.com/TIOLIrecords

  Info – Ivan Rizinger

  Album “Tračak svetla” može se poslušati na linku: http://www.deezer.com/us/album/14873599

  YT – JOHN WAYNE – Staza (tamo sam gde treba)