• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  HUMAN (Zagreb, HR) – Predstavljanje

  HUMAN (Zagreb, HR) – Predstavljanje

  HUMAN (Zagreb, HR) – Predstavljanje

  Human je indie, pop, plesni rock sa varijacijama na temu hop grupa iz Zagreba koja se 2013. godine okupilja nakon ideje da funkcionira skupa. Gdje se moglo svirati Human se uštekao i na trgovima, garažama, balkonima, knjižarama, kinima, festivalima i klubovima.

  Godine 2015., Human čini prvi veliki korak i izdaje album, “Plan B za dan D“, za Aquarius records, čiju promociju prate dva singla – “Kusur” i “Zaiglana djeca“.

  Plan B za dan D” je album na kojem se bend bavi ovisnostima o drogama, neovisnostima pojedinca, političkim lažima i ljubavnim istinama.

  Nakon ljetnih festivala, Human izdaje novi singl, “Nule“, kojim želi dočarati muzičko ljeto. Ono je bilo puno avantura, putovanja, poletno, koketno, bezbrižno i neopterećeno kao i naš novi singl.

  Nule su sitnice koje zbrajamo, kad nam nemaju ništa više oduzeti. Nule su besplatne stvari jer su najbolje. Nule su kad siromašni Human dolazi na probu biciklom. Nule smo ti i ja koji nemamo ništa, ali imamo nas.

  Human su: Tome (vokal) ;  Jeff (gitara) ; Brle (bass) ; Atomac (bubnjevi)

  Poslije koncerta na zagrebačkom Trgu bana Jelačića, prilikom otvaranja Adventa, Human se seli na Europski trg i 08.12.2016. u 20h će pokušati dati najbolje od sebe da još malo uljepša zagrebačku zimsku čaroliju.

  www.facebook.com/HumanZG

  YouTube – Human – Kusur

  YouTube – Human – Zaiglana djeca

  YouTube – Human – Nule