• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  HLADNO PIVO – Evo vam džinovski

  HLADNO PIVO – Evo vam džinovski

  HLADNO PIVO – NOVI LIVE ALBUM “EVO VAM DŽINOVSKI”

  Jedan od najpopularnih bendova u regionu, sastav Hladno pivo, objavljuje novi, koncertni album! Početkom marta 2014. godine, grupa je održala tri rasprodata koncerta u zagrebačkom klubu KSET, na kojima je svojim najvernijim fanovima priredila svojevrsni vremeplov, budući da su se nastupi bazirali na pesmama sa njihova prva tri albuma – “Džinovski”, “G.A.D.” i “Desetka”.

  Koncerti su rasprodati za svega par minuta, najsretniji i najbrži fanovi ugrabili su svoj ‘trenutak istorije’, a Hladno pivo je publici i sebi priuštilo 3 dana po 2 sata čiste punk-rock katarze. Koncerti su se takođe i snimali, a rezultat svega je “Evo vam Džinovski” – CD + DVD izdanje koje sadrži 27 probranih pesama na CD-u i DVD koji slikom prati zvuk tih istih 27 pesama.

  Lampshade Media ima veliko zadovoljstvo da vam predstavi digitalno izdanje ovog albuma, koje od subote, 15. novembra 2014. godine možete da slušate na Deezeru. Izdanje sadrži 27 pesama i predstavlja prethodnicu CD + DVD pakovanja, koje će se uskoro u izdanju Lampshade media naći u prodaji.

  “Evo vam Džinovski” možete besplatno preslušati na sledećoj adresi: www.deezer.com/album/9131231