• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Recenzije »

  GORAN JOVIĆ – Dani ljubavi

  GORAN JOVIĆ – Dani ljubavi

  GORAN JOVIĆ – Dani ljubavi / Long Play, 2011 / LP, CD / pop, rock / Srbija

  Goran Jović rođen je 1972. godine u Beogradu. Od 1979. godine živi u Staroj Pazovi, gdje je završio osnovnu školu. Godine 1991., završio je Zemunsku gimnaziju i upisao Fakultet organizacionih nauka. Kraće vrijeme radio je kao novinar na Trećem kanalu Televizije Beograd. Od 1993. do 2002. godine bio vlasnik Agencije za izdavačku muzičku djelatnost i menadžment sa sjedištem u Staroj Pazovi. U periodu od septembra 2002. do jula 2008. godine, bio je predsjednik Mjesne zajednice Stara Pazova. Od 2003. do 2004. bio je direktor Javne ustanove “Centar za kulturu Stara Pazova”. Bio je predsednik Opštine Stara Pazova. Bio je potpredsjednik Upravnog odbora Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED). Bio je član predsedništva Stalne konferencije gradova i opština (SKGO), a bio je i član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

  Glavni je i odgovorni urednik Izdavačke kuće Fidbox (www.fidbox.rs), Stara Pazova (SRB), kao i predsjednik Muzičke asocijacije “Rok energija”. Bio je, od 1993. do 1996. godine, član rock grupe Beverly Hills i sa njom je objavio izdanje “Fruška Gora pobediti mora!“, prije nego što je započeo solo karijeru. Do sada je, u samostalnoj karijeri, objavio izdanja – “Sve je ona meni” (promo CD singl, 2010), “Dani ljubavi” (LP, CD, Long Play, 2011), “Bebo” / “Kad dođe ljubav tu pameti nema” (CD single, Fidbox, 2019) i “San koji mi se ne priviđa” (LP/CD/MC, Fidbox, 2022).

  DiskografijaDani ljubavi (LP, CD, LongPlay, 2011) ; San koji mi se ne priviđa (LP/CD/MC, Fidbox, 2022)

  Album “Dani ljubavi” snimili su – Goran Jović (vokali) ; Zoran Gajić Gaja (gitara) ; Sloba Dragović (klavijature, prateći vokali) ; Branimir Marković (bass gitara) ; Saša Radojević Žule (bubnjevi) ; Ksenija Kuljača (prateći vokali) – uz gostaVladan Matić Brain (gitara, 3)

  Album “Dani ljubavi“, vrijednog i svestranog muzičkog poslenika iz Srbije, Gorana Jovića, izdanje je iz 2011. godine i još se doštampava. Vinilno izdanje, LP ploča, sadrži 12 naslova, CD sadrži 14 naslova, a planirano je i izdanje na audio kaseti koje izlazi sljedeće, 2024. godine, kada će se objaviti i na svim važnijim digitalnim servisima.

  Ovaj album sadrži muzičku kolekciju Goranovih obrada velikih regionalnih hitova nastalih u nekom “boljem vremenu“. Oni i sada zvuče lijepo, pogotovo u Goranovoj izvedbi, koji im je utkao neponovljivu ljepotu i slušljivost. Dajem spisak originalnih izvođača ovdje obrađenih pjesama – Slavonske lole (pjesma br. 1) ; Tunel (2) ; Poslednja igra leptira (3) ; Crvena jabuka (duet sa Žerom, 4) ; Fit (5) ; ITD Band (6) ; Alisa (7) ; YU Grupa (8) ; Nikola Čuturilo Čutura (9) ; Đavoli (10) ; Prljavo kazalište (11) ; Indexi (12) – CD bonusBajaga i Instruktori (13) ; Slavonske lole (tamburaška verzija, Goran, 14). Već i iz ovog spiska, razvidno je da je radi o stručno obavljenom izboru, jer je svaki od pomenutih izvođača sa spisku ostavio neizbrisiv trag na regionalnoj muzičkoj sceni.

  Goran Jović je ovom poslu prišao krajnje ozbiljno, a time je i rezultat kranje uspješan. Profesionalnost u obavljanju nekog posla se ne uči – sa tim darom se rodiš i on je tu da te prati u svemu čega se prihvatiš na svom životnom putu. Uspješno obavljenom poslu, velikog udjela dali su i članovi Goranovog pratećeg benda kojeg čine muzičari također sa zavidnim muzičkim karijerama.

  Nisam našao ni najmanju zamjerku ovom diskografskom izdanju. Redati hvalospjeve, traži dosta iskustva od strane onoga tko ih dijeli. Da je to lako, to bi radio svako. 🙂

  Ostavljam svima vama, koji ovo čitate, obavezu da se potrudite i dođete do ovog vrijednog izdanja. Razočarati vas neće. Iza tog čvrsto stojim.

  Goran Jović – “Dani ljubavi” – 1. Sve je ona meni ; 2. Moje vreme leti ; 3. Vrati se ; 4. Stari moj (feat. Dražen Žerić Žera) ; 5. Zaboraviću sve ; 6. Mala ; 7. Glupo je spavati dok svira Rock’n’Roll ; 8. Mornar ; 9. Razlog za san ; 10. Dani ljubavi ; 11. Korak po korak ; 12. Ti si mi bila naj, naj ; 13. Jedino, to se zove ljubav ; 14. Sve je ona meni (tamburaška verzija)

  Foto – Filip Jović

  Klik na linkGORAN JOVIĆ – San koji mi se ne priviđa (Recenzent: Dragutin Matošević)

  https://www.facebook.com/goran.jovic.7/photos / https://www.facebook.com/fidbox.lp.cd / https://fidbox.rs /

  YT – Goran Jović – Sve je ona meni

  YT – Goran Jović – Vrati se (Poslednja igra leptira, cover)