• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Recenzije »

  GORAN JOVIĆ – San koji mi se ne priviđa

  GORAN JOVIĆ – San koji mi se ne priviđa

  GORAN JOVIĆ – San koji mi se ne priviđa / Fidbox, 2022 / LP, CD, MC, Dig / pop, rock / Srbija

  Goran Jović rođen je 1972. godine u Beogradu. Od 1979. godine živi u Staroj Pazovi, gdje je završio osnovnu školu. Godine 1991., završio je Zemunsku gimnaziju i upisao Fakultet organizacionih nauka. Kraće vrijeme radio je kao novinar na Trećem kanalu Televizije Beograd. Od 1993. do 2002. godine bio vlasnik agencije za izdavačku muzičku djelatnost i menadžment sa sjedištem u Staroj Pazovi. U periodu od septembra 2002. do jula 2008. godine bio je predsjednik Mjesne zajednice Stara Pazova. Od 2003. do 2004. bio je direktor Javne ustanoveCentar za kulturu Stara Pazova“. Bio je predsednik opštine Stara Pazova. Bio je potpredsjednik Upravnog odbora Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED). Bio je član predsedništva Stalne konferencije gradova i opština (SKGO), a bio je i član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

  Glavni je i odgovorni urednik izdavačke kuće Fidbox (www.fidbox.rs), Stara Pazova (SRB), kao i predsjednik Muzičke asocijacijeRok energija“. Bio je član rock grupe Beverli Hils, od 1993. do 1996. godine i sa njom je objavio izdanje “Fruška Gora pobediti mora!“, prije nego što je započeo solo karijeru. Do sada je, u samostalnoj karijeri, objavio izdanja – “Sve je ona meni” (promo CD singl, 2010), “Dani ljubavi” (LP/CD, Long Play, 2011), “Bebo” / “Kad dođe ljubav tu pameti nema” (CD singl, Fidbox, 2019) i “San koji mi se ne priviđa” (LP/CD/MC, Fidbox, 2022).

  DiskografijaDani ljubavi (LP/CD, Long Play, 2011) ; San koji mi se ne priviđa (LP/CD/MC, Fidbox, 2022)

  U snimanju učestvovali – Goran Jović (glavni vokal) ; Vidoja Božinović Džindžer (gitare, sve osim 5,11) ; Ivan Hočevar (gitare, 5) ; Stefan Rodić (klavijature, rit. i ak. gitare, harmonika, tambura, prateći vokali, 5,11) ; Nikola Zorić (klavijature, sve osim 5,11) ; Aleksandar Šarović (Sale Sax, saksofon, 1) ; Miroslav Milatović Vicko (bass gitara, bubnjevi, perkusije, prateći vokali) ; Ljubinko Lazić (kontrabas, 6,12) ; Jovan Jeftić (preteći vokali, sve osim 5,11)

  U vrijeme dok sa u prvoj polovini 2022. godine uređivao serijal muzičko-informativnih radijskih emisija Krilati kotači, tražio sam interesantne muzičke priloge koje bih predstavio mojim slušateljima. Nekim putem došao sam do pjesme “Spas tražim u rokenrolu“, a time i do njenog izvođača, Gorana Jovića. Ta pjesma je i emitovana u emisiji 049 – Krilati kotači (radio show) – 29-06-2022. U namjeri da tu pjesmu, a i Gorana kao njenog interpretatora što bolje predstavim, imao sam nekih dodatnih zahtjeva, a Goran je na sve njih prompton odgovorio. Iz toga sam zaključio da se radi o velikom profesionalcu.

  Prošla su još dva mjeseca i na CMC200 2022 Slavonija Festu održanom u Slavonskom Brodu, na moje veliko iznenađenje, među mnogobrojnim gostima, sreo sam i Gorana Jovića. Time se naša dalja saradnja još više učvrstila. Pričao mi je tada da mu uskoro izlazi album i da će mi ga svakako dostaviti. Još koji mjesec i to obećanje je i ispunio. Stigao mi je Goranov album – “San koji mi se ne priviđa“.

  Muziku su pisali – Miroslav Milatović Vicko (sve sem 2 i 12) ; Nikola Zorić (2) ; Vidoja Božinović Džindžer (12), a tekstove – Goran Jović (sve sem 11) ; Miroslav Milatović Vicko (11). Muziku ovog albuma odlikuju čistim glasom otpjevane i besprijekorno odsvirane pjesme. Uz primarnu ulogu koju je Goran Jović uspješno odradio, veliki značaj, teret i doprinos u nastanku ovog materijala potpisuje i Miroslav Milatović Vicko koji se ovdje pojavio u više uloga. Pjesme su radijski prijemčive što će im zasigurno olakšati pristup širem krugu ljubitelja ovog muzičkog izraza.

  Pošto sam Gorana lično upoznao i pošto sam preslušao ovaj album, sa velikom sigurnošću zaključujem da će se za njega uskoro mnogo više čuti. Goran to svakako zaslužuje, a u rukama drži i jake adute – pjesme sa albuma “San koji mi se ne priviđa“.

  Goran Jović – “San koji mi se ne priviđa” – 1. Spas tražim u rokenrolu ; 2. Da te nisam upoznao ; 3. Ja nikada neću odustati od tebe ; 4. Neverna ljubavi ; 5. Bebo ; 6. Znam da ti nedostajem ; 7. Ranjen sam ; 8. Kafa s tobom ; 9. Vuk (Za tobom lud) ; 10. Čovek na određeno vreme ; 11. Kad dođe ljubav tu pameti nema (ft. Miroslav Milatović Vicko) ; 12. Sve mi se kod tebe sviđa

  Foto – Dragutin Matošević

  https://www.facebook.com/goran.jovic.7 / https://www.facebook.com/fidbox.lp.cd / https://fidbox.rs /

  YT – Goran Jović – Sve mi se kod tebe sviđa

  YT – Goran Jović – Čovek na određeno vreme