• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  GORAN JOVIĆ – Bebo (CD Single)

  GORAN JOVIĆ – Bebo (CD Single)

  GORAN JOVIĆ – Bebo / FidBox 2019 / CD Single / pop / Srbija

  Goran Jović rođen je 1972. godine u Beogradu. Od 1979. godine živi u Staroj Pazovi, gdje je završio osnovnu školu. Godine 1991., završio je Zemunsku gimnaziju i upisao Fakultet organizacionih nauka. Kraće vrijeme radio je kao novinar na Trećem kanalu Televizije Beograd. Od 1993. do 2002. godine bio vlasnik Agencije za izdavačku muzičku djelatnost i menadžment sa sjedištem u Staroj Pazovi. U periodu od septembra 2002. do jula 2008. godine, bio je predsjednik Mjesne zajednice Stara Pazova. Od 2003. do 2004. bio je direktor Javne ustanove “Centar za kulturu Stara Pazova”. Bio je predsednik Opštine Stara Pazova. Bio je potpredsjednik Upravnog odbora Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED). Bio je član predsedništva Stalne konferencije gradova i opština (SKGO), a bio je i član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

  Glavni je i odgovorni urednik Izdavačke kuće Fidbox, Stara Pazova (SRB), kao i predsjednik Muzičke asocijacije “Rok energija”. Bio je, od 1993. do 1996. godine, član rock grupe Beverly Hills i sa njom je objavio izdanje “Fruška Gora pobediti mora!“, prije nego što je započeo solo karijeru. Do sada je, u samostalnoj karijeri, objavio izdanja – “Sve je ona meni” (promo CD singl, 2010), “Dani ljubavi” (LP, CD, Long Play, 2011), “Bebo” / “Kad dođe ljubav tu pameti nema” (CD single, Fidbox, 2019) i “San koji mi se ne priviđa” (LP/CD/MC, Fidbox, 2022).

  DiskografijaDani ljubavi (LP, CD, LongPlay, 2011) ; San koji mi se ne priviđa (LP/CD/MC, Fidbox, 2022)

  Ekipu muzičara činili su – Goran Jović (vodeći vokali) ; Ivan Hočevar (el. gitara) ; Stefan Rodić (ak. gitara, French Horn, tambura, prateći vokali, snimanje, editing i mastering) ; Miroslav Vicko Milatović (bass gitara, bubnjevi, prateći vokali) – tehničko osoblje – Stefan Rodić, Miroslav Vicko Milatović (aranžmani, miks i produkcija) ; Goran Jović (izvršni producent)

  Muziku za pjesmu br. 1 potpisuje Miroslav Milatović Vicko. Tekst za pjesmu br. 1 potpisuje Goran Jović.
  Muziku i tekst za pjesmu br. 2 potpisuje Miroslav Milatović Vicko.
  Snimljeno i miksano u studiju “Revenge” u Beogradu. Izdavač: Fidbox.

  GORAN JOVIĆ – 1. Bebo ; 2. Kad dođe ljubav tu pameti nema

  Klik na link
  GORAN JOVIĆ – Dani ljubavi (Recenzent: Dragutin Matošević)
  GORAN JOVIĆ – San koji mi se ne priviđa (Recenzent: Dragutin Matošević)

  Foto – Snapshot

  https://www.facebook.com/goran.jovic.7/ / https://www.facebook.com/fidbox.lp.cd / https://fidbox.rs /

  YT – Goran Jović – Bebo

  YT – Goran Jović ft. Vicko Milatović – Kad dođe ljubav tu pameti nema