• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  BRANKO RADAKOVIĆ – Pakovanje (najava albuma) 

  BRANKO RADAKOVIĆ – Pakovanje (najava albuma) 

  BRANKO RADAKOVIĆ – Pakovanje (najava albuma)

  Beogradski, Metropolis Music, objavio je debitantski album Branka Radakovića, “Pakovanje“, na kome se nalazi 11 autorskih pjesama.

  Branko Radaković, multimedijalni je umjetnik (reditelj, muzičar, slikar). Rođen je u Paraćinu 1982. godine. Sa jedanaest godina je počeo da se bavi umjetnošću, a 1996. godine je osnovao bend Argus u kome je svirao solo i ritam gitaru, pisao tekstove i komponovao. Svirao je i u bendovima Rok ekspres i Olovni balon. Diplomirao je 2005. na Višoj školi likovnih i primenjenih umetnosti u Beogradu. Iste te godine nastanio se u Baču, gdje i danas živi i predaje likovnu kulturu u osnovnoj školi. Napisao je i zbirku pjesama “Trag koji ostaje“.

  Godine 2006. počinje da se bavi filmom. Učestvovao je na mnogobrojnim festivalima u Srbiji i svijetu, a njegov kinematografski rad izuzetno cijene i domaći i svjetski filmski kritičari. Godine 2015., objavio je dokumentarni, višestruko nagrađivani, film “Limunovo drvo“.

  Prvi samostalni album Branka Radakovića, “Pakovanje“, objavljen je za Metropolis Music i dostupan je na svim većim digitalnim platformama. Na albumu sa nalazi 11 numera čijih je Branko kompletan autor. Tekstovi pjesama najvećim dijelom govore o današnjem stanju u društvu i o socijalnim problemima.

  O svom ostvarenju, Radaković kaže: “Melodija je imala presudnu ulogu. U većini slučajeva pesme su nastajale iz neke melodije uz koju sam, gotovo nesvesno, pevušio uz gitaru.

  Branko Radaković je na albumu otpjevao sve pjesme, a u snimanju su učestvovali Nemanja Velimirović (Kofein, E Play) i Srđan Branković (Alogija).

  Vezani link – BRANKO RADAKOVIĆ – Deo sistema (video)

  https://www.facebook.com/branko.radakovic

  YT – Najava za album PAKOVANJE Branka Radakovića