• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Recenzije »

  BEATZ & RHYMES – Na kraju dana

  BEATZ & RHYMES – Na kraju dana

  BEATZ & RHYMES – Na kraju dana / Enerdjia Records, 2017 / Digital / downtempo, lounge, trip hop / Crna Gora

  Pred vama je novi album benda iz Podgorice, Crna Gora, Beatz & Rhymes, muzičkog dvojca koji uspješno djeluje od 2014. godine. Bojan Đuković (aka Baby Inna’ Crib) svira sve instrumente, piše aranžmane + programming, a Milenko Subotić Braco (aka Wicked Ras) je zadužen za tekstove i vokale. Pred javnošću su sa svojim novim, drugim, albumom – “Na kraju dana” (Enerdjia Records, 2017).

  Album donosi 9 novih i autorskih numera. Pjesme su pjevane na maternjem, engleskom i portugalskom jeziku. Postproduction & publishing potpisuje: Enerdjia Records.

  DiskografijaSolid Fare (Enerdjia Records, 2016) ; Na kraju dana (Enerdjia Records, 2017)

  Beatz & Rhymes su – Bojan Đuković ; Milenko Subotić

  Beatz & Rhymes imaju svoj drugi album. To znači, prevladali su usud prvog albuma (koji mnogima bude i posljednji). Kao prvo, za razliku od prvog, drugi album ima dva gostujuća ženska vokala – Sanja Raičković i Katarina Cvijović, tekstove pjesama na tri jezika, kao i bogatiju instrumentalnu paletu. Beatz & Rhymes ostali su u domenu downtempo, lounge, trip hop muzičkog izraza uz jedan reggae izlet. Sve skupa, dalo je raznovrsnost, ali to su Beatz & Rhymes, u svakom trenutku.

  Ovo što nam Beatz & Rhymes donose ni u kom slučaju nije samo muzika “ulice“. Važno je istači da je Bojan Đuković visoko školovani muzičar – 2009. godine završio je ASU Herberger Institute for Design and the Arts, Tempe, Arizona – Music PerformanceGuitar. Taj podatak zaslužuje svaki respekt. Milenko Subotić je, svakako, odlična dopuna i njih dvojica grade zvučnu sliku kojoj se ništa nema prigovoriti.

  Istakao bih još jednu činjenicu – aranžmanski i produkcijski – sve je stručno i znalački urađeno. Takva, na najbolji mogući način, trebalo bi biti urađena svaka snimka koja se radi. Klupski nastup, uživo, dozvoljava varijacije i improvizacije, ali studijski audio zapis ostaje za sva vremena i zato zaslužuje da je vrhunski urađen. Beatz & Rhymes su u potpunosti zadovoljili taj zahtjev.

  Pojava muzičkog dvojca – Beatz & Rhymes – obogatila je muzičku ponudu Crne Gore. Donijela joj je prijeko potrebnu svježinu i savremenost – sukorak sa trenutnim svjetskim muzičkim trendovima. Drugi album (“Na kraju dana“) im je, kao i prvi (“Solid Fare“), ponuđen za free download (link je dat dole). Uživajte, kao što sam i ja.

  Beatz & Rhymes – “Na kraju dana” – 1. Stamina ; 2. Od jutra do mraka ; 3. Me Abraça (feat. Sanja) ; 4. Changeover ; 5. Pokušavam (feat. Katarina) ; 6. Rastafari ; 7. Skanking ; 8. Nije isto (feat. Sanja) ; 9. Zalazak je sunca

  Omot – Atena Vujošević

  https://www.facebook.com/beatzrhymes / https://www.facebook.com/enerdjia

  Free download linkhttp://www.mediafire.com/file/s44g3j5i5869v1b/Beatz+%26+Rhymes+-+Na+kraju+dana+%282017%29.zip

  Vezani link – Solid Fare (Enerdjia Records, 2016) – (recenzija: Dragutin Matošević)

  YouTube – Beatz & Rhymes – Stamina (2017)

  . .
  . . .
  Recenzent:
  Dragutin Matošević
  Tuzla, Bosna i Hercegovina
  . . .
  . .