• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Raporti »

  3. BDFL – Polufinale, Prvo veče

  3. BDFL – Polufinale, Prvo veče

  3. BDFL – Polufinale, Prvo veče

  Klub “Lađa”, Beograd, Petak, 15.05.2015. – Polufinale “BDFL”-a, Prvo veče

  Kao što je bilo i najavljeno, prvo od četiri polufinalnih večeri ovogodišnjeg “BDFL”-a, održano je u prostoru Kluba “Lađa” ispod Brankovog mosta, u Beogradu, a na pomenutom mestu imaće prilike da odmere snage svi takmičari u ovoj fazi. Pred popunjenim auditorijumom i raspoloženom publikom, nastupalo je 5 sastava, a gostujući član žirija bio o je Nenad Pejaković – Neško, gitarista sastava Kanda Kodža i Nebojša.

  Po odluci žirija u finale su se plasirali Nebo je crveno iz Subotice i Pogrešna odluka iz Topole. Oba benda su već formirani i zreli sastavi, sa jasnim sigurnim i ubedljivim nastupima.

  U ovoj varijanti, nažalost, morao je otpasti bend iz Užica, Volt Pop, koji je u dosadašnjem delu takmičenja ostavio veoma dobar utisak.

  Za baraž su “viđeni” DNK, koji u postavi imaju dve pevačice, a oni su u ovoj kombinaciji imali i veliki broj glasova publike.

  Bend Organizam iz Beograda u ovakvoj konkurenciji takođe nije mogao proći dalje, ali su se predstavili u nadahnutom svetlu, koje je i prisutna publika nagradila podrškom.

  Drugo polufinalno veče 3. “BDFL”-a održava se u subotu 16-og maja 2015. godine, na istom mestu.

  Autor priloga:
  Branimir Bane Lokner
  Bežanijska 33,
  11080 Zemun, Srbija