• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  VLATKO STEFANOVSKI – SEIR

  VLATKO STEFANOVSKI – SEIR

  VLATKO STEFANOVSKI – Seir / CD, LP / Croatia Records, 2014

  Legendarni gitarist Vlatko Stefanovski početkom 2014. godine objavio je hvaljeni album “Seir”, prvi kantautorski album nakon 11 godina, a za kraj godine, kao kruna na proslavi 40 godina karijere, objavljeno je i LP izdanje albuma “Seir”.

  Vlatko Stefanovski - CD a

  Na LP-u se nalazi 9 pjesama čiju glazbu, tekstove, aranžmane i produkciju potpisuje on sam. Album je snimljen u Esoteria Sound Studiju, a kao gosti na albumu pridružili su mu se Rade Šerbedžija (vokal), Damir Imeri (klavijature i Rhodes el. piano), Karolina (vokal), Gjoko Maksimovski (bas), Dino Milosavljević (bubnjevi), Vasko Atanasovski (bariton i soprano saksofon), Zoran Madžirov (vibrafon), Marko Ramljak (violina), Kiril Kuzmanov (tenor saksofon), Trajče Velkov (truba), Vasil Hadžimanov (Rhodes el. piano), Mite Dimovski (dodatne perkusije) i gudački kvartet Zografski. Fotografije na albumu potpisuju Jan Stefanovski i Kristijan Panovski, a dizajn Srdjan Vučić.

  Vlatko Stefanovski - CD b

  Nakon spektakularnog slavljeničkog koncerta u beogradskom Sava centru, Vlatko Stefanovski 14. ožujka 2015. godine dolazi u zagrebačku Tvornicu kulture, praćen svojim bendom.

  S albuma su dosad objavljena tri singla “Superheroi” u kojem Stefanovski pjeva i svira o superherojima, a kao gost se pojavljuje Rade Šerbedžija, “Deca na sonceto”, pjesma za istoimeni makedonski film redatelja Antonia Mitričeskog te istoimeni singl “Seir”.

  www.vlatkostefanovski.com.mk / www.facebook.com/vlatkostefanovski.mk

  YouTube – Vlatko Stefanovski – Fokusiram i zumiram