• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  VERONIKAFEST, Desnić, Krapinsko-zagorska županija (01.09.2022. – 04.09.2022.)

  VERONIKAFEST, Desnić, Krapinsko-zagorska županija (01.09.2022. – 04.09.2022.)

  VERONIKAFEST – Desnić, Krapinsko-zagorska županija (01.09.2022. – 04.09.2022.)

  VERONIKAFEST – DOŽIVITE ČAROLIJU BAJKOVITOG DESINIĆA 

  Uz duhove, tajne, legende, dvorac Veliki Tabor, zanimljivosti, znamenitosti i idilično okruženje, od 01.09.2022. do 04.09.2022., u dojmljivoj povijesnoj jezgri Desinića koja poviješću i ljepotom krasi središnji Desinićki trg, održat će se nova i izuzetno zanimljiva glazbeno scenska manifestacija – VERONIKAFEST. Ova izuzetno zanimljiva i zabavna manifestacija, s nizom kulturno – turističkih sadržaja pretvorit će Desinić u jedinstvenu glazbeno – scensku pozornicu.

  Program je ispunjen brojnim sadržajima, od međunarodnih radionica klasične glazbe autohtonih puhaćih instrumenata i klasičnih koncerata, do nastupa domaćih glazbenih sastava i kulturno – umjetničkog društva.

  Mnoge posjetitelje iz šire okolice privući će nadaleko poznata Klapa Šufit i smotre mažoretkinja, limene glazbe, plesne družbe s pučkim plesovima srednjeg vijeka i rane renesanse, kuburaša…

  Za djecu i odrasle, u dvorcu Veliki Tabor, održat će se niz edukativno – zabavnih radionica, a kroz četiri dana u prijepodnevnim satima i Međunarodne glazbene radionice Veliki Tabor.

  Uz cjelodnevno događanje popratnih sadržaja, uličnih performera, vožnje kočijom, kreative, izlagačko – prodajne ponude, tu će biti i nezaobilazni gastronomskih užici sa specijalitetima zagorskog kraja.

  Ovakav program održat će se u izuzetno dojmljivom okruženju povijesne jezgre Desinića, od Župne crkve svetog Jurja koja svojom znamenitošću, poviješću i ljepotom krasi središnji Desinićki trg, obnovljene rodne kuće Đure Prejca, pa sve preko idiličnih vijugavih cesta, vinograda i šuma, do dvorca Veliki Tabor, prvorazrednog spomenika nulte kategorije i susreta s njegovim tajnama, zanimljivostima i duhovima.

  Sudionicima koji će u takvom okruženju i provesti odmor ili sudjelovati u nekim od ponuđenih aktivnosti, a uz sve to i kreativno provesti vrijeme s obitelji, bit će pravi put stvaranja sjećanja, novih poznanstva i emotivne veze s destinacijom kojoj će se ponovno vračati.

  Za više informacija – https://sites.google.com/view/veronikafest/naslovna / https://www.facebook.com/Veronika-fest-101301612708544 /

  Vezani link – Glazbene radionice klasične glazbe u dvorcu “Veliki Tabor”, Desinić, Hrvatska (Prilog potpisuje: Vesna Vrandečić)

  YT – Klapa Šufit – Kad mi dođeš ti

  YT – Dario Mijatović & Čarobnjaci – Ja bih tebi život dao

  Prilog pripremila:
  Vesna Vrandečić
  Zagreb, Hrvatska