• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Recenzije »

  TERMINATOR – Glad

  TERMINATOR – Glad

  TERMINATOR – Glad / Sipa Music, 2023 / Digital / rock / Hrvatska

  Terminator je energična četvorka koja obitava u Zagrebu. Osnovana je 2017. godine. Muzički stil autorske grupe Terminator, na tragu je Jack Whitea, Red Hot Chilly Peppersa, a na momente i Rammsteina. Sve to skupa, sa dozom funka u ruhu, al’ nadasve, u duhu dobrog rocka. Iza sebe ima dva  albuma – 1. “Ovo nije raj” (objavljen za Sipa Music, 2020.). Sa tog albuma su izbačena četiri singla i video spot – “Prokleti zec“, “Ovo nije raj“, “Rubikon dama” i “Gusta masa“. Nedavno, izašao je i drugi album – “Glad” – s kojeg je objavljen i jedan single, “On jako puno zna“, uz video spot. Muzički potpis ZG benda Terminator karakterišu energičnost, maštovitost i čvrstoća. Za video uratke i fotografije benda zaslužni su Dinko Pasini i Ivo Dunat.

  Grupa Terminator uglavnom svira po Hrvatskoj, sa naglaskom na ZG klubove. Energičnost i dramatičnost izvedbi grupe Terminator nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Za muziku i aranžmane pjesama, zaslužni su Dinko Pasini, Ivo Dunat i Željko Kožar, a tekstovi su napisani od strane frontmenice, Katarine Vukadin Kaće.

  DiskografijaOvo nije raj (Sipa Music, 2020) ; Glad (Sipa Music, 2023)

  Terminator čine – Katarina Vukadin (vokal) ; Dinko Pasini (gitara) ; Ivo Dunat (bass gitara) ; Željko Kožar (bubnjevi)

  Članovi rock grupe Terminator insistiraju na tome da ih se posluša uživo, ukoliko ih želite čuti u punom umjetničkom i izvođačkom kapacitetu. Odmah ću konstatovati – dobro zvuče i dok ih se sluša posredstvom nosača zvuka. Melodijski i ritmički su koncizni, a pjesmu za pjesmom karakterišu vokalna i instrumentalna uigranost svih članova grupe.

  Pjesme su nepretenciozne, a radijski i prijemčive. Njihova jednostavnost odaje jasnu zanatsku sigurnost svih članova grupe Terminator. Za očekivati je da u nastavku svoje muzičke karijere pokažu malo više hrabrosti i odlučnosti u otkrivanju novih muzičkih rješenja, više umjetničke slobode, eksperimenata.

  Sipa Music je, davši im šansu, dobila pouzdanog izvođača koji će obogatiti njihovu ponudu kvalitetnih izvođača. Sve nadalje je isključivo do članova zagrebačke grupe Terminator. Držim im palčeve da još i više uspiju.

  Terminator – “Glad” – 1. On jako puno zna ; 2. Mijau ; 3. Daj potrubi ; 4. Koliko je sati ; 5. Boje duge ; 6. Glad ; 7. Baršunasti put ; 8. Ljubičasto-plavi ; 9. Oko oko nas ; 10. Utopija

  Foto – Ivo Dunat

  https://www.facebook.com/terminator.zec / https://bfan.link/glad-1 /

  YT – Terminator – Glad (Full album)