• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  SUZETTE – Spasi me (single)

  SUZETTE – Spasi me (single)

  SUZETTE – Spasi me (single)

  Suzette je mainstream pop-rock bend iz Osijeka. U ovoj postavi, bend djeluje od 2014. godine. Bend je ostvario iznimnu suradnju s Brunom Kovačićem, poznatim hrvatskim gitaristom i dobitnikom diskografske nagrade Porin. Surađivali su na ranije izdatom singlu, “Novi svijet“.

  Na dan 24-10-2017. godine, izdat je novi singl. Radi se o pjesmi “Spasi me” koja će se uz njihove ostale singlove – “Krugovi u žitu“, “Element“, “Novi svijet“, “Ruski rulet” – naći na njihovu albumu prvijencu koji je u pripremi. Stihove za pjesmu “Spasi me” potpisuju: Mirela Vodopija, Miroslav Škoro i Krešimir Jukić, a glazbu Andrea Opačak.

  Bend Suzette čini pet članova: Andrea Opačak (vokal) ; Damir Bojanić (gitara) ; Moreno Pletikosić (Hammond, cajun) ; Josip Klaić (bass gitara) ; Vlado Čošić (klavijature).

  Ekipa u ovim trenucima radi u studiju na novom materijalu i priprema nastupe diljem Hrvatske. Album prvijenac, nastaje kao rezultat vrijednog rada svih članova benda i potpisanog ugovora s Miroslavom ŠkoromIzdavačkom kućom Campus iz Zagreba.

  Informacije dostavila – Andrea Opačak, Osijek, Hrvatska.

  https://www.facebook.com/suzetteosijek

  YT – SUZETTE – Spasi me