• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  SUZETTE (Osijek, HR) – Kratko predstavljanje

  SUZETTE (Osijek, HR) – Kratko predstavljanje

  SUZETTE (Osijek, HR) – Kratko predstavljanje

  Riječ je o osiječkom pop bendu. Počeli su prije nekoliko godina pod imenom Creppes Suzette. Djelovali su u postavi: Andrea Cvitić (vokal) ; Josip Grizbaher (akustična gitara) ; Krešimir Crnković (električna gitara) ; Vladimir Novak (klavijature) ; Tomislav Duvnjak (bass) ; Željko Prša (bunjevi). Na YouTubeu su se oglasili pjesmom “Femme Fatale”, koja je naišla na dobar odaziv.

  Uslijedila je mala pauza u radu, a za nastavak muzičke priče, pod imenom Suzette, pobrinuli su se: Andrea Opačak (vokal) ; Damir Bojanić (gitara) ; Moreno Pletikosić (klavijature) ; Josip Klaić (bass gitara) ; Tomislav Hajduković (bubnjevi).

  Imaju ugovor sa zagrebačkom izdavačkom kućom Campus! U pripremi je album. A na YouTubeu su dostupni sa nekoliko pjesama. Najnovija, “Novi svijet”, nastala je u saradnju sa Brunom Kovačićem, poznatim gitaristom iz Zagreba. Tekst za pjesmu “Novi svijet” potpisuju: Bruno Kovačić, Andrea Opačak i Damir Bojanić ; muziku potpisuju: Andrea Opačak i Damir Bojanić ; aranžman potpisuje: Bruno Kovačić.

  Suzette su dobro krenuli. Vrijeme će pokazati dokle će stići. Samo nebo je granica…

  YouTube – Suzette – Novi svijet