• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  PLAN B – Vol. 01

  PLAN B – Vol. 01

  PLAN B – Vol. 01 / Croatia Records, Tesla Music, 2022 / LP, CD, Comp, / pop, rock / ex Jugoslavija

  Plan B” je Fondacija koja za cilj ima da okupi poznate muzičare i da pomogne kolegama kojima je pomoć potrebna. Ideja, čiji počeci datiraju iz doba još prije početka globalne pandemije, konačno je realizovana, te će kako su najavaili iz Fondacije, u narednih godinu dana humanu misiju “Plan B” pratiti izlazak singlova, a zatim albuma “Plan B” u saradnji sa Tesla Music i Croatia Records na kome učestvuju značajna imena domaće muzike – Zvonimir Đukić Đule, Dragi Jelić, Dejan Cukić, Maya Sar, Dado Topić, Alen Islamović, Goran Šepa Gale, Tamara Todevska, Vojislav Aralica, Zoran Konević, Vlatko Stefanovski, Dragan Jovanović Krle, Predrag Bata Jakovljević, Srboljub Radivojević Srba, Dragoljub Đuričić (1953-2021) i mnogi drugi.

  Osnivač Fondacije, Zoran Konević, najavljujući početak rada Fondacije, poručio je da je ideja da se osnuje Plan B Fondacija proizašla iz mnogo faktora: “Potrebe i mogućnosti su se lepo uklopile, a i vreme se nekako oslobodilo zbog svih restrikcija koje su jako negativno uticale na sve nas. Želja je da ovaj divan projekat krene iz našeg regiona. Da i mi pokažemo i dokažemo da nismo samo slušaoci i pratioci, nego i kreatori i inicijatori. Tako da, kada stabilizujemo Plan B Fondaciju u regionu, krenemo i na druge delove sveta i uključimo prijatelje na drugim kontinentima. Kao što znate, projekti ove vrste su timski rad tako da moram da se zahvalim mnogima, ali je lista dugačka i unapred se izvinjavam ako nekoga nisam uspeo da spomenem u ovom trenutku. Njihov doprinos Planu B, nije time umanjen,” istakao je Konević i tom prilikom zahvalio se svima onima koji su pomogli da ovaj humani projekat ugleda svetlost dana – Voji Aralici, Zvonimiru Đukiću Đuletu, predstavnicima FondacijeSonji Delibašić i Marku Vajagiću, Predragu Bati Jakovljeviću, kao i ostalim vrsnim muzičarima kao što su – Dragi Jelić, Dejan Cukić, Maya Sar, Dado Topić, Goran Šepa Gale, Alen Islamović, Tamara Todevska, Dragan Jovanović Krle, Vlatko Stefanovski

  Legendarni muzičari – Dragi Jelić, Dado Topić, Vlatko Stefanovski, Zvonimir Đukić Đule, Dejan Cukić, Alen Islamović, Goran Šepa Gale, Dragan Jovanović Krle, Maya Sar i Tamara Todevska – okupljeni su na prvom albumu Plan B Fondacije čiji je osnivač Zoran Konević. Dosad su predstavljeni singlovi – “Zrno čarolije“, “Ti si moj brat“, “Vjetar“, “Zagledan“, “Savršen kroj” te posljednji, “Samo za nju“, u izvedbi Dade Topića & Vlatka Stefanovskog, naišli su na odlične kritike publike. Sve veći broj zainteresiranih muzičara okupljenih oko ove plemenite ideje ponudilo je svoje pjesme, pa je i novi album već u pripremi. Začetnik fondacije i muzičar, Zoran Konević, već je započeo sa snimanjem pjesama u Nashvilleu, a album Vol. 2 u planu je za ovu godinu.

  Plan B – “Vol. 01
  A strana – 1. Zrno čarolije (Zvonimir Đukić) ; 2. Ti si moj brat (Dejan Cukić) ; 3. Samo za nju (Dado Topić feat. Vlatko Stefanovski) ; 4. Vjetar (Maya SarMaja Sarihodžić) ; 5. Zagledan (Dragi Jelić)
  B strana – 1. Lažeš me (Alen Islamović) ; 2. Savršen kroj (Tamara Todevska) ; 3. Svet bez ljubavi (Goran Šepa Gale feat. Dragan Jovanović Krle) ; 4. Thank You David Gilmour (Zoran Konević & Vojislav AralicaTribute to David Gilmour)

  https://www.facebook.com/planbfondacija / https://planbdonate.com /

  YT – Maya Sar – Vjetar

  YT – Dejan Cukić – Ti si moj brat