• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  PEPERTON – Izdavačka kuća (Predstavljanje)

  PEPERTON – Izdavačka kuća (Predstavljanje)

  PEPERTON – Izdavačka kuća (Predstavljanje)

  Dobro došli. Peperton, je nova muzička izdavačka kuća. Njen cilj je podržavati talentirane umjetnike i pomoći im da njihove snimke stignu do što većeg broja ljudi. U tom cilju, stvorili su web stranicu (https://www.peperton.com) koja svim zainteresovanima pruža jedinstvenu priliku da online objave svoje snimke i da pridobiju nove fanove.

  Ta web stranica direktna je veza izvođača iz Peperton kataloga i povezuje ih s vodećim streaming servisima, tako da ta muzika može biti dostupna širokoj publici. Osim toga, Peperton nudi besplatnu promociju kako bi bendovi što brže i lakše pridobili nove slušatelje. Ako nekome treba pomoć kod snimanja muzike i spotova, Peperton je uvijek tu spreman da pomogne. “Stoga, ne čekajte više i prijavite se na Peperton već danas. To je prilika za vas da postanete dio naše izdavačke kuće i da dobijete podršku koja vam je potrebna za uspjeh u svijetu glazbe“, poruka je od strane izdavačke kuće Peperton.

  Online izdanje, “Detonacija novog zvuka“, nova je kompilacija koja na platformi Peperton objedinjuje najbolje nove muzičare. Peperton muzička online platforma mjesto je okupljanja nezavisne i slobodne muzičke scene. Platforma je u vrlo kratkom roku okupila više od 50 bendova i izvođača iz Hrvatske i regije. Platforma svim nezavisnim umjetnicima pruža mogućnost predstavljanja pjesama, albuma, kreiranje vijesti, najave nastupa te još niz sadržaja korisnih za njihovu promociju,

  Na kompilaciji, “Detonacija novog zvuka“, predstavljaju se razni izvođači, neki i od prije poznati po kvalitetnim singlovima. Album premijerno otvara pjesma “Sam” sastava Grozni Gadovi, alter rock sastava iz Zagreba koji isporučuje moćni rock broj s upečatljivim tekstom. Nakon njih slijedi Turobni Moyer sa singlom “Strah“, interesantnim blues rock komadom, kojim se ovaj bend predstavlja javnosti. Izdvaja se još Martin’s Surferse s pjesmom “Surf Off” koja vas već u prvim taktovima tjera na ples. Na albumu su još: Scarlet Notes, Nulti Pacijent i Suba, Gil Galad i Millis. Ova kompilacija, ujedno, najavljuje i dvodnevni Peperton Live Festival koji će se održati u zagrebačkoj Močvari, 17. i 18. marta 2024. godine, a nastupit će 17 bendova iz cijele Hrvatske. Na Peperton platformi rađa se nova scena puna odličnih, mladih izvođača. (Peperton Press Release by Hrvoje Medanić, Peperton, Zagreb, HR)

  Popis pjesma sa kompilacije “Detonacija novog zvuka” – 1. Grozni Gadovi – Sam (Željko StručićKrunoslav Petrović) ; 2. Turobni Moyer – Strah (Zoran Kamčev) ; 3. Letargija – Ona želi sve (Borna Pavalić) ; 4. Martin’s Surfers – Surf Off (Martin Frančina) ; 5. Scarlet Notes – Iluzija (Leonardo Jakšić) ; 6. Millis – Nestajem (Hrvoje Medanić) ; 7. Gil Galad – Brod (Saša Dumić)
  8. Nulti Pacijent i Suba – Na Zapad (Hrvoje Medanić)

  Foto – Nulti Pacijent i Suba (Promo)

  https://www.facebook.com/peperton.music / https://www.peperton.com / https://www.peperton.com/peperton-detonacija-novog-zvuka-peperton /

  YT – Grozni Gadovi – Sam

  YT – Millis – Nestajem

  YT – Nulti Pacijent i Suba – Na Zapad