• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  NENO BELAN & FIUMENS – Koncert u Tuzli (11-02-2017)

  NENO BELAN & FIUMENS – Koncert u Tuzli (11-02-2017)

  NENO BELAN & FIUMENS – Koncert u Tuzli (11-02-2017)

  Neno Belan & Fiumens, 11. februara 2017. godine na dugoočekivanom koncertu u Tuzli.

  Neno Belan & Fiumens tradicionalno pripremaju koncerte u februaru, za koji i sami često kažu da je pravi mjesec zaljubljenih. U ovogodišnji kalendar tih istinskih muzičkih poslastica uvrštena je i Tuzla u kojoj će Neno Belan nastupiti 11. februara 2017. godine u dvorani Bosanskog kulturnog centra.

  Autor koji je napisao neke od najromantičnijih stihova u slavu ljubavi, uz koje su se zaljubljivale ili zbog ljubavi patile brojne generacije fanova, za svoje februarske koncerte uvijek priprema poseban program. Tako će biti i na koncertu u Tuzli gdje će Belan nastupiti sa svojim, sad već kultnim bendom, Fiumens (Neno Belan – glavni vokal, gitara ; Leo Rumora – bubanj, back vokali ; Olja Dešić – bass, back vokali ; Vedran Križan – klavijatura, back vokali), s kojim 2017. godine obilježava 20 godina uspješne muzičke saradnje.

  Ovo je koncert kojim tuzlanska agencija “Zeus”, u saradnjim sa svojim stalnim partnerom – kompanijom “Oriflame”, započinje ovogodišnju veoma bogatu, u okviru koje će Tuzlu posjetiti brojne balkanske zvijezde.

  Neno Belan za susret s tuzlanskom publikom, nakon duge pauze, obećava cijeli niz nezaboravnih pjesama, sada već pravih evergreena iz vremena Đavola, preko Belanove solo karijere, ali i hitove kojima je posljednje dvije decenije potvrdio status jednog od najizvođenijih i najpopularnijih kantautora na ovim prostorima.

  Karte za ovaj posebni muzički ugođaj su u prodaji, a možete ih pronaći na tuzlanskom Korzu kod “Seje i Vilija” i u marketing službi BKC – a Tuzla, po cijeni od 15 KM.

  YouTube – Neno Belan & Fiumens – Rijeka snova

  YouTube – Neno Belan – Ona Danas Dolazi Iz Zagreba

  .
  . .
  . . .
  Prilog:
  Barbara Pavljašević
  Tuzla, Bosna i Hercegovina
  . . .
  . .
  .