• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Recenzije »

  KONTRA KOMITET – Cepaj, brate

  KONTRA KOMITET – Cepaj, brate

  KONTRA KOMITET – Cepaj, brate / Multimedia Music, 2022, 2023 / Dig, CD / punk rock / Srbija

  Kontra komitet je rock bend iz Šapca koji svojim autentičnim zvukom i energičnim nastupima stvara pravu rock and roll atmosferu. Nastupi benda Kontra komitet puni su pozitivne energije koja se prenosi i na publiku, a njihova strast prema muzici ne može nikoga da ostavi ravnodušnim. Kontra komitet je bend nastao 2018. godine od članova šabačkih bendova Gral i Midgard. Nastupali su na mnogim manifestacijama kao što su – Uskršnji rock maraton, Arsenal Fest, BARF 2021… Bili su opening act bendovima – Mortal kombat, E play, Bombarder, Enjoy Sarma

  Album prvenac, “Cepaj, brate“, objavljen je 2022. godine kao digitalno izdanje, da bi 2023. godine izašao i kao CD izdanje. U oba slučaja, izdavač je beogradska izdavačka kuća Multimedia Music. Autor svih pjesama na ovom izdanju je Branko Mićanović. Na albumu se nalazi 12 autorskih pjesama.

  DiskografijaCepaj, brate (Multimedia Music, Dig 2022, CD 2023)

  Članovi benda Kontra komitet su – Branko Mićanović (ritam gitara, vokal) ; Darko Stefanović (solo gitara) ; Dejan Gavrilović (bass gitara) ; Vujadin Stanić (bubnjevi)

  Iako se bend Kontra komitet deklariše kao rock bend, po meni je riječ o tipičnom punk rock bendu. To se isčitava iz žestoke muzike koju sviraju, a i iz  još žeščih tekstova. Od pjesme do pjesme, nižu se tekstovi koji su oštra kritika cjelokupne društvene situacije kojoj u ovom vremenu svi svjedočimo. Oštrica kritike ide ka odgovornim političarima, kao i ostalim anomalijama kojima smo okruženi. Članovi benda Kontra komitet svima nama “otvaraju oči“, nudeći put kako izači iz ove neželjene situacije.

  Kontra komitet – “Cepaj, brate” – 1. Sistem ; 2. Istina ; 3. Glad ; 4. Bol ; 5. Cepaj, brate ; 6. Dop ; 7. Koma ; 8. Nema predaje ; 9. Robija ; 10. Seci uši ; 11. Žive rane ; 12. Kasno je

  Foto – Promo

  https://www.facebook.com/kontra.komitet / https://www.multimedia-music.com /

  YT – Kontra komitet – Sistem (2022)

  YT – Kontra komitet – Istina (2022)