• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Vijesti »

  Kiki Lesendrić i Piloti – Leto (video spot)

  Kiki Lesendrić i Piloti – Leto (video spot)

  Kiki Lesendrić i Piloti – Leto (video spot)

  Na atraktivnim lokalitetima Srebrnog jezera i u Velikom Gradištu, Kiki Lesendrić i Piloti su posljednjih nedelja snimali spot za svoj kultni hit “Leto” (muzika, tekst i aranžman: Kiki Lesendrić), koji se u novom aranžmanu našao na albumu ovog benda, “Rekla je da u mojoj glavi čuje gitare i bubnjeve”, uz još 19 najznačajnijih pesama Pilota, u izdanju City Recordsa.

  Srećan sam što je još jedna naša pesma koja živi mnogo godina konačno dobila svoje video izdanje. Radio sam sa divnim ljudima, na prelepim lokacijama i tokom divnih letnjih dana, koje jako volim. ‘Leto’ je pesma koju publika mnogo voli i odavno je ‘zaslužila’ da dobije svoje video izdanje” – rekao je Kiki.

  Produkciju potpisuju “Cinnamon films” i “Trag produkcija”, reditelj je Ivica Vidanović, a u spotu se, kao glavni likovi, pojavljuju Lea Davogić i Andrej Bergam.

  Prva polovina 2017. godine za Kikija i Pilote je bila izuzetno uspješna. Uz izlazak albuma, ekranizaciju kultnih pesama “Svet je lep kada sanjamo” i “Leto”, Kiki i Piloti održali su spektakularan koncert na beogradskom stadionu “Tašmajdan“, te seriju koncerata širom regiona. Tokom ljeta Piloti sviraju na brojnim festivalima, a uz to spremaju i nova iznenađenja za svoje brojne fanove.

  Bend Kiki Lesendrić i Piloti čine – Kiki Lesendrić (vokal, gitare, prateći vokal) ; Vladimir Migrić (bubnjevi) ; Marko Nikolić (bass gitara) ; Vladimir Negovanović (gitara) ; Vladan Vučković Paja (gitara) ; Vojislav Dragović (klavir) ; Olga Popović (prateći vokal).

  Album, “Rekla je da u mojoj glavi čuje gitare i bubnjeve“, objavio je City Records, 2017.

  YT – KIKI LESENDRIĆ I PILOTI – Leto

   

  .
  . .
  . . .
  Prilog:
  Barbara Pavljašević
  Tuzla, Bosna i Hercegovina
  . . .
  . .
  .