• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Recenzije »

  FILIP FANTONI – Filip Fantoni

  FILIP FANTONI – Filip Fantoni

  FILIP FANTONI – Filip Fantoni / Aquarius Records, 2019 / digipack CD, dig / pop, rock / Hrvatska

  Filip Fantoni je zagrebački kanatautor. Nakon pjesama – “Ines“, “Onako škiljiš” i “Horoskop” – odlučio se za novo albumsko ostvarenje. Filip Fantoni je muzičku karijeru započeo u zagrebačkom bendu Popper, kojeg će se neki sjetit po njihovom single izdanju – “Vidim“. Nakon Poppera, Filip je uzeo malu stanku, da bi se proljeća 2012. godine vratio na muzičku scenu. Za sebe kaže da svira pop, rock i acoustic muziku, a za svoju muziku kaže: “To je kantautorska glazba, obično ljubavne tematike, skladana isključivo na akustičnoj gitari. Mislim da je prilično melodična, ali nije baš za na ‘prvu’.

  Diskografija – Filip Fantoni & FF band – Note i boje (CD, Album, Dig, Dancing Bear, 2014) ; Filip Fantoni – Filip Fantoni (CD, Album, dig, Aquarius Records, 2019)

  Album su snimili – Filip Fantoni (gitara, vokal) ; Jurica Hotko (klavijature, sarađivao sa Pavel, Majke, Zdenka Kovačiček) ; Bojan Skočilić (bass) ; Bruna Matić (bubnjevi)

  Devet, ovdje predstavljenih pjesama, zanatski (instrumentalno) su odrađene kako treba. To garantuje kvaklitet angažovanih muzičara. Ono što mi je najviše zasmetalo, prenaglašeni je pop zvuk. Poznavajući kapacitete pratećih muzičara – očekivao sam mnogo više. Ovdje ću stati. I ovo je dovoljno rečeno. To ne znači da vi koji ovo čitate ne trebate poslušati Filipov album. Možda ga i doživite drugačije, za razliku od mene.

  Filip Fantoni – “Filip Fantoni” – 1. To je OK ; 2. Mexico ; 3. Komedija tragedija ; 4. Proljeće ; 5. Voli me ; 6. Rijetko pričaš ; 7. Vrijeme ; 8. Horizont ; 9. Tramvaj

  https://www.facebook.com/Fantoni-Filip-112553658859229 / https://www.facebook.com/AquariusRecords /

  YT – Filip Fantoni – To je OK

  YT – Filip Fantoni – Vrijeme