• Radio show

  MŠ Pučišća, Brač

  Davor Matošević - MySpace

  Kontakt

 • Davor Matošević - YouTube

  ex-YU-singles

  Mixcloud - Radio shows

  Reklamno mjesto 8

  Reklamno mjesto 9

 • Jazz scena »

  DAVOR HRVOJ – Zamrznuta glazba (Predstavljanje knjige)

  DAVOR HRVOJ – Zamrznuta glazba (Predstavljanje knjige)

  DAVOR HRVOJ – Zamrznuta glazba (Predstavljanje knjige)

  Za srijedu, 12. aprila 2023. godine u 18 sati, na lokaciji “Francuski institut“, Preradovićeva 5, Zagreb, bić će uprilićeno predstavljanje knjige “Zamrznuta glazba“, autora Davora Hrvoja.

  Uđite iza kulisa svijeta jazza s novom knjigom Davora Hrvoja. Izdavač je Ex libris i objavio je knjigu “Zamrznuta glazba“, djelo koje okuplja intervjue s uglednim jazz muzičarima među kojima su i Francuzi – Didier Lockwood i Erik Truffaz, kao i Famoudou Don Moye i Archie Shepp koji žive u Francuskoj.

  Predstavljanje će voditi glumica i jazz pjevačica, Jasna Bilušić, a knjigu će predstaviti saksofonist Saša Nestorović i fotograf Damil Kalogjera. Glumac i redatelj, Rene Medvešek, pročitat će nekoliko tekstova iz knjige, a pjevačica Anna Ghallo i saksofonist Saša Nestorović izvest će nekoliko pjesama.

  Sve fotografije uvrštene u knjigu snimio je sam Davor Hrvoj. Ovaj novinar i jazz fotograf, predstavit će i neke od svojih fotografija u “Francuskom institutu” povodom izložbe “Portreti jazz(wo)men” koja će se održati od 3. aprila do 2. maja 2023. godine.

  Klik na linkDavor Hrvoj – Davor Hrvoj (Hrvatska) – Fotografije + CV

  Davor Hrvojjazz novinar / jazz journalist / jazz fotograf / jazz photographer